2777
2789
شما تجربشو داری؟ جاریم ۳ ساله اونجا زندگی میکنه 

من با مادرشوهرم دوتاشهر مختلفیم،به قرص اعصاب رسیدم از دستش مگه میشه تو یه ساختمون سخت نباشه؟تمام دور وبری هام مینالن مگه خیلی گرگ باشی که جرات نکنن بهت چیزی بگن،یعنی یکی بگه سه تا بشنوه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رو نمیده و اینکه مادر شوهرم اصلا خونشون نمیره. حالا اون اینجور رفتار کرده یا مادرشوهرم خودش اینجو ...

توام سعی کن همینجوری باشی فاصله تو حفظ کنی وگرنه خیلی اذیت میشی  تا یه مهمونی میاد سریع بیاد خونت 

بیاد در یخچال باز کن کو چی دارین یا ندارین هر چی نداشت برداره ببره 

خونه حوصله نداشتی جمع کنی بیاد ببینه بگه این عروس چقد شلخته حالا درصد فضول بودنشو نمیدونم ولی خب فاصله و حریم باید حفظ بشه

اصلا حوصله جنگ اعصاب ندارم. حرف بیخود زیاد میزنع اهمیت نمیدم

منم مثل تو هستم من البته جواب نمیدم ولی حرص میخورم،اگه مجبوری بری حتما سر قانونات بمون اصلا رو نده که هرکی میاد تو هم باید بری خونشون یا هرجا میری حتما اطلاع بدی 

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم مثل تو هستم من البته جواب نمیدم ولی حرص میخورم،اگه مجبوری بری حتما سر قانونات بمون اصلا رو نده ک ...

منم حرص میخورم قبلا کلا هیچی نمیگفتم الان جوابشو با خنده و شوخی میدم یکم دلم خنک میشه ولی بازم خیلی حرص میخورم ولی مجبورم برم اونجا 

ن به شوهرم میگم باهاش صحبت کنه و من اصلا همچین شرایطیو نمیتونم تحمل کنم

حتما این کارو بکن ما خودمون چندین سال پیش تو یه حیاط با مادربزرگم زندگی کردیم مامانم شکسته شده هر حرفی که میگفتن تو دلش میکرده و گریه میکرده😓😢

منم حرص میخورم قبلا کلا هیچی نمیگفتم الان جوابشو با خنده و شوخی میدم یکم دلم خنک میشه ولی بازم خیلی ...

بازم خوبه جواب بدی تا ساکتی سرت سوارن من اصلا ادم حاضرجوابی نیستم،بعدا جوابا یادم میاد.عیبی نداره ایشالا درست میشه،سعی کن بیخیال باشی که راحت تر بگذره اونجا

اصلاصمیمی نشو خشک باش واحترام بزار باشوهرت شرط کن انتظارنداشته باشن هردقیقه بری اونجا بادعوت میری مثل مهمون من تویه ساختمونم باخانواده شوهر گاهی اوقات میشه تایه ماهم همدیگه رونمیبینیم ازاول هرجوری باشی به همون عادت میکنن

جدی؟ شاغلین؟ شوهرت میگه بریم چی میگین؟ بلخره یکی یکم بهم دلگرمی داد

آره من شاغلم شوهرم نمیگه بریم خودشم نمیره اخه وقتی تویه ساختمونیم رفتن لازم نیست دعوت کنن میریم نکنن نه کلا اهل رفت وامدنیستیم خودمون کلی گرفتاری داریم وقت مهمون بازی نداریم

و جاریم طبقه ی دوم هست . کمکم کنین لطفا

بدتر از این نمیشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده