2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر من

320 بازدید | 11 پست

چند روز با همسرم سر موضوعی سرسنگین شدم،اونم حوصله کوچکترین بحث و غر و قهر واینارو نداره،دیشب زنگ زده به مامانم ک بیاین تکلیف منو زندگی مشخص کنید...هین اتفاق چندین بار اتفاق افتاده ولی هرسری مقاومت میکردم چرا به خانواده ها بکسونیم این سری گفتم هرکاری میکنی بکن،اونم زنگ زد

منم یه شهر دیگه زندگی میکنم،دیشب مامانمینا میخواستن راه بیفتن بیان،زنگ زدم ک نیان

از این اخلاق شوهرم شاکیم ک چرا هرسری باید خانواده هارو وسط بکشه،اونم سر همچین مسائلی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوبار به مامانت اینا بگو مشکلات شوهرت و به خونوادش بکشن ادب شه😒

باید باهاش بری مشاور 

این رفتار به این راحتی درست نمیشه متاسفانه😔

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
چون از قهر و آشتی،متنفره  وقتی کم میاره مجبوره چون نمیمونه حریف اخلاقاتون بشه

منم متاسفانه وقتی ناراحتم ،عصبانیم هیچ حرفی نمیتونم بزنم،ترجیحم اینه سکوت کنم تا بتونم ذهنمو منظم کنم،یکم خودم اروم کنم

به خانوادت هم بگو هر بار زنگ زدن بگن بچه که نیستید بزرگ شدید خودتون حل کنید مشکلتون و 

ببینه جواب نمیده میزاره کنار کارشو

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
مطمئنی خیلی تند نمیری و خستش نمیکنی؟

از نظر اون تنده از نظر من،کوچکترین مسئله ای ک بقول خودش ارامش زندگی بهم بریزه ایشون بهم میریزه،خب من نمیشه هیچ اعتراضی نکنم،هیچی نگم

منم متاسفانه وقتی ناراحتم ،عصبانیم هیچ حرفی نمیتونم بزنم،ترجیحم اینه سکوت کنم تا بتونم ذهنمو منظم کن ...

من تا الان اجازه نمیدادم،میگفتم هر کی زندگی خودش جمع کنه هنر کرده،از طرفی مامانم کنترلگره،من ترجیحم اینه از هیچی از زندگیم ندونه...بعد هونا یه شهر دیگه ان،نگران میشن فک میکنن چی شده

از نظر اون تنده از نظر من،کوچکترین مسئله ای ک بقول خودش ارامش زندگی بهم بریزه ایشون بهم میریزه،خب من ...

اعتراض که به قهر و دعوا نیست 

حداقل یه راهیانتخاب کن جواب بگیری نه اینکه بدتر بشه

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
وقتی جواب نگیری چکار میکنی

باید راهشو پیدا کنی نمیشه که جواب نگیری 

بدقلق ترین ادم یه قلقیداره

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977