2777
2789
عنوان

چکار کنم زایمان طبیعی راحتی داشته باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست
عزیزمممم وای منکه حالت تعوع دارم اصلا بالا نمیاد فقط عوق میزنم معدم میخاد بیاد بالا بی حال خابالو ح ...

وای من 9ماه کامل ویار دارم ی ذره گوشت مرغ خورشت نخوردم یعنی خواب غذا میبینم از روز اول تکرر ادرار عفوتت ادرار یعنی هر دردی ک فکرشو کنی کشیدما ،شما چن ماهته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تاثیر داره؟

برای من داشت

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خیلی میترسم خداکنه واسه منم داشته باشه

انشالله که میشه...نترس عزیزم..به قول قدیمیا گره ایه خدا خودش زده خودشم بازش میکنه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

منم تا 4 ماهگی استراحت مطلق بودم جفتم پایین بود. اما بعد از 4 ماهگی رفتم کلاس های آمادگی زایمان توی مرکز رویان مهر و خداروشکر همونجا زایمان طبیعی راحتی داشتم.
این آدرس اینستاشون هست. ماما من خانم شفیعی بود.
https://www.instagram.com/royanmama/