عزیزمممم وای منکه حالت تعوع دارم اصلا بالا نمیاد فقط عوق میزنم معدم میخاد بیاد بالا بی حال خابالو ح ...
وای من 9ماه کامل ویار دارم ی ذره گوشت مرغ خورشت نخوردم یعنی خواب غذا میبینم از روز اول تکرر ادرار عفوتت ادرار یعنی هر دردی ک فکرشو کنی کشیدما ،شما چن ماهته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منم تا 4 ماهگی استراحت مطلق بودم جفتم پایین بود. اما بعد از 4 ماهگی رفتم کلاس های آمادگی زایمان توی مرکز رویان مهر و خداروشکر همونجا زایمان طبیعی راحتی داشتم. این آدرس اینستاشون هست. ماما من خانم شفیعی بود. https://www.instagram.com/royanmama/