2777
2789
عنوان

بیماری

135 بازدید | 19 پست

کسی سرطان سینه داشته ؟ میشه از علائمش بگه و باید اول برایه اینکه بفهمیم داریم‌یا ن پیش چه دکتری بریم ...من فقط پوسته سینم پوست پوست میشه خودم تو خونه معاینه کردم هیچ توده ای ن زیربغلم ن ترقوه ن زیر سینه ن تو سینه حس نمیکنم دردم ندارم مگر موقع پریودی ...با چیزایی که تو نن خوندم‌استرس گرفتم ۲۵سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نده به خودت...ان شاءالله چیزی نیس..باید ی چیز توده مانندی حس شع

اصلا چیزی حس نمیکنم هیچیییی ...فقط الان حدود یکسالی هست سینم پوسته پوسته میشه هیچی کلا حس نمیکنم داخلش ...چند روزه تو سرم افتاده انگار سرطانه ولی تو گوگلم سرچ‌زدم نوشته باید پوست پرتقالی باشه ولی اصلا اون شکلی نیست فقط پوسته پوسته میشه ن قرمزه ن ضخیمه هیچی 

اصلا چیزی حس نمیکنم هیچیییی ...فقط الان حدود یکسالی هست سینم پوسته پوسته میشه هیچی کلا حس نمیکنم داخ ...

مال منم اینجوریه 

The moon can't be yours, if you fear the height of the sky!🌙🌙
ینی پوسته اطرافش ...بجز اون قسمتی که هاله قهوه ای رنگه پوسته پوسته میشه؟ من فقط اون قسمتم پوسته میده ...

پوسته نه..مث شکم زنای حامله س ها مث ترک خوردگی

The moon can't be yours, if you fear the height of the sky!🌙🌙