2777
2789
عنوان

خاطره جالب +عکس

1606 بازدید | 25 پست

دورد دوستان گلم☺️

توی انگلیس من شاهرگم رو گرو میزارم اگر شما تونستید یه سگ یا حتی یه گربه ولگرد و بی صاحب رو پیدا کنید..حتی یه دونه!!برو هرجا هم خواستی بگرد..تو شهر، تو روستا، تو جنگل، بیرون شهر تو کوه و دشت و هرجا..محاله!!! وقتی به پهناوری این کشور فکر کنید، به جمعیتش که تقریبا اندازه کشور خودمونه، و به شرطی که من بستم و با این اطمینان صد در هزار برای حتی یک دونه سگ یا گربه، اونوقت به اهمیت و عظمت این مطلب و این فرهنگ پی می برید..اینها میگن ما «انیمال لاور نیشن» هستیم..یعنی ملتی که عاشق حیوانات هستن..و من این لقب رو صددرصد برای این مردم تایید میکنم..اهمیت این مطلب و نقشش توی زندگی مردم و فرهنگ و حتی قوانین سفت و سخت حمایت دولتی و حتی پلیس از حیوانات و حتی پرنده ها، و این حس رو که من دوست دارم منتقل کنم به شما نه با کلمه قابل وصف هست و نه هیچ چیز دیگه و باید اینجا زندگی کنید تا بفهمید من چی میگم..یعنی یه چیزایی من اینجا دیدم که نه اینجا جا میشه تعریف کنم و نه اصلا باور می کنید..فکر کنم گاندی بود که گفت اگر میخواید درمورد یک ملت نظر بدید، رفتارشون با حیوانات رو نگاه کنید.. انگلیسی ها در این مورد یکی از تاپ ترین ها در دنیا هستن..بهترین..و بدون اغراق قابل ستایش هست این فرهنگ این مردم و اگر هم اهل معنویات و اسپریچوال باشید نتیجه این فرهنگ و این رفتار رو هم در زندگی مردم می بینید که چقدر خیر و برکت و خوبی از زمین و آسمون براشون می باره و‌آدم و حیوان و پرنده و همه در صلح و صفا اینجا باهم زندگی میکنن💕 این سگی توی عکس می بینید یه سگ پلیس هست...پلیس کینگزتون در غرب لندن و نزدیکی های ما...اسمش هست «فاین» و چند وقت پیش بازنشست شد و امروز طی یه مراسمی ازش تقدیر شد و فرستادنش که با بهترین امکانات بره و دوران بازنشستگی شو توی خونه مربی ش سپری کنه..

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسنت بهشون 

من اعتقاد قلبی دارم مردمی که با حیوانات رفتار پسندیده ای دارند و حیوانات در عذاب و وحشت از انها نیستند خداوند هم هواشونو داره و نعمت های خودشو ارزانی میداره بهشون 

یه نکته ی خیلی قابل توجه ای که من تو سریال های ترکی میبینم و تو سابت هم خیلی اشاره شده بهش شما تو سریال میبینی سگ یا گربه راحت کنار رستوران یا تو پارک دراز کشیدن یا در رفت و امدن 

و مردم خیلی راحت به کارهاشون میرسند 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
خوشبحالش سگای اونجا زندگیشون از آدمای ایران بهتره😂 اینجا بعد بازنشستگی بازم باید کار کنیم تا خرجمو ...

دور از جونتون عزیزم

حامیان حیوانات اگه بیان در مورد حیوانات تو اسلام بخونن بی شک همشون مسلمون میشن...

ولی ما کی مسلمون بودیم که تو این قضیه باشیم

گر نگهدار من آن است که من می دانم                                  شیشه را در بغل سنگ نگهـ می دارد 💛
جالبه براش جشن گرفتن اینجا ادما بازنشست میشن تفم براش نمیندازن،،،،  چه خوب که تونستین از اینجا ...

ایشالا به هدفتون میرسین عزیزم

احسنت بهشون  من اعتقاد قلبی دارم مردمی که با حیوانات رفتار پسندیده ای دارند و حیوانات در عذاب ...

اره عزیزم واقعا درسته

خوشبحالش سگای اونجا زندگیشون از آدمای ایران بهتره😂 اینجا بعد بازنشستگی بازم باید کار کنیم تا خرجمو ...

با حرفاتون موافقم فکر نکنید از مخالفتمه که دارم میگم 

اما خود مردم ما رفتارهای غیر انسانی زیادی با سگ ها دارند 

خیلی ایرادات از مردم خودمونه 

اونجا مردم هم همکاری میکنند و حق زندگی این سگ هارو زیر پا نمیذارند

ایشالا به هدفتون میرسین عزیزم

مرسی گلم❤

ان شاالله شما هم زندگی پر از ارامش و شادی رو اونجا تجربه کنید،،،،  اگه بازم از این تاپیکا زدین لطفا منو صدا بزنین بیام بخونم😅❤ خیلی دوست دارم از فرهنگ کشورای دیگه بدونم

اینجا سگارو سنگ میزنند ازار میدند میکشند از اونور میگند خدایا چرا دعای مارو براورده نمیکنی چرا تو زندگیم بدبیاری میارم چرا مگه من چیکار کردم؟ اما نمیدونند خدا خدای همون سگایی هم هست که ازار دادند وحشت زده کردنش و اون سگ با خدای خودش حرف زده و شکایت اونهارو پیش خدا برده 

خدای ما همون خدای حیواناته خیلی حرفه ها!