2777
2789
عنوان

خر و پف های شوهرم داره دیوانه ام میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 29 پست
چاقه؟؟ اگه نیست شام سبک بهش بده زیر سرشم بالشت بلند تر بذار

قدش ۱۶۵ وزنش خوب آره یه کم چه عرض کنم بیست کیلو اضافه وزن داره....

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
خودمم دقیق نمیدونم، بره دکتر ببینه چی میگه. 

اگه بره دکترررررررر ای خداااااود

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به پهلو بخوابه ام مشکل داره ؟ چون من شوهرمو میتابونم یا بالششو جابه جا میکنم صداش میوفته دیگه

نه بابا بیچاره ام کرده

قدش ۱۶۵ وزنش خوب آره یه کم چه عرض کنم بیست کیلو اضافه وزن داره....

شک نکن مال اضافه وزن چون شوهر منم لاغر بود الآن چاق شده خر وپف میکنه شام سبک میدم بهش دو سه ساعت بعدش که میخابه خر وپف نمیکنه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
یعنی چی خوب ببرش دکتر حلق و بینی شاید مشکل حاد تنفسی داشته باشه خدایی نکرده

باید بریم اگه بیاد دیگه فایده نداره

تو منی یا من تو ام،؟؟😐😐😐

منم به هزار بدبختی پسرمو میخابونم میزارمش تو تختش که تو اتاق خودمونه شوهرم شروع میکنه به خر وپف اینم هی غلت میزنه میپره از خواب. بخدا اشکم دراومده دیگه. هر چی صداش میزنم میگم به پهلو بخواب باز فایده ای نداره.

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

شوهر منم خیلی خروپف میکنه😔😔😔

الان باردارم از بس خروپفش اذیتم کرد دلم نیومد بیدارش کنم سرشو رو بالش درست کردم واسه خودم اومدم توپذیرایی من کار هرشبم اینه چون فردا صبح زد باید بره سرکار گفتم بدخوابش نکنم خیلی خسته بود

تو منی یا من تو ام،؟؟😐😐😐 منم به هزار بدبختی پسرمو میخابونم میزارمش تو تختش که تو اتاق خودمونه شو ...

ما عزیزم تو آدم درمانده ایم ،الان سه بار رفتم سراغ شوهرم بیدارش کردم .دیکه فایده نداره باید بریم دکتر

یادبابام افتادم بنده خدا جوری خروپف میکرد صداش تاطبقه بالاهم میرسید

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ما عزیزم تو آدم درمانده ایم ،الان سه بار رفتم سراغ شوهرم بیدارش کردم .دیکه فایده نداره باید بریم دکت ...

چه دکتری میرید؟؟ من که عمرا شوهرم بیاد دکتر

البته دو سه ماهه اینجوری شده. قبلا اصلا خیچ خروپفی نمیکرد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤