2777
2789

بزارم حالا اون گذاشتم عکس ک بایلوز کل موهام بیرون زنگزدم کلی دعوا کردم ک من لباس مناسب نیس چرا گذاشتی برگشته میگ عین ادم لباس بپوشه.انقدگریه کردم الان پاک کرد....کلی عکس بی حجاب دارم توگوشیشون من اعتمادکردم

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگ باهاشون عکس نگیر 

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
دیگ باهاشون عکس نگیر 

اره فکر خوبیه

استارتر شبیه عروس عمه من هست

من نمیدونستم حساسه یه عکس دوتایی گرفتیم 

بعدش،هی تاکید که کسی نبینه 

منم جلوش عکسو حذف کردم که خیالش راحت بشه

اهدا عضو....اهدا زندگی🌹
دیگ باهاشون عکس نگیر 

ن عمرا...فردا میام بزن خودشون کل عکس هارو پاک کنم برم؟

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
چرا گریه خب ،دعوا نداره زنگ میزنی یا پیام میگفتی دوست ندارم بردار لطفا لباس پوشیدنم به خودم مربوطه

گوشی ک اهلش وضعیت گذاشته خاموش بود الان روشنش کرد

امسال مد کردن فامیلامون تولدا عکس و تبریک از همدیگه میزارن ...یه هفته قبل تولدم استوری گذاشتم که ممنونم از لطف و محبتتون دست بوس همتون هستم ....ممنون میشم واسه تولد من کسی عکسی ازم استوری نکنه .

زیرشم شوخی کردم نوشتم حالا کی خواست تولد تورو تبریک بگه خودشیفته .... دیگه هیشکی ام ناراحت نشد تبریکم گفتن اما عکسمو نذاشتن ....

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

من هیچوقت عکش بیحجاب توی گوشی کسی ندارم یعنی اگه خودمم بخوام شوهرم خفم میکنه حتی گوشی خواهرزادش هم باشه نمیذاره عکسم بیحجاب باشه تو گوشیش

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁