2777
2789
عنوان

موهای پسرونه کوتاه و عروسی

1152 بازدید | 34 پست

چکارش کنم آریشگاا میگه خودت موبخر ما وصل کنیم هزینشم ۳۰۰ اونوقت من اگه میخواستم مو بخرم خودم دیگه چلاقم بیارم بدم تو وصل کنی چرا انقدر مو مصنوعی گرونه

عروسیته؟ خوب وصل کردنش با دستگاهه

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب موهای خودت رو مگه دوس نداری همونجوری بده مرتب کنن برات برو به کسی هم مربوط نیس

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

منم دختر خالم خودش گرفت

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

برای من با دوخت بود 

موهامو بافت آفریقایی زدن اینا رم دوختن بهش

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

نه عروسی پسر عمو شوهرمه فامیلهدخودم بود اشکال نداشت اما فامیل شوهره موهام بلند بود موخوره اومد تا ریشه مجبور شدم کوتاه کنم

ی پیرهن کوتاه بپوشین موهاتونم برین ارایشگاه سشوار بکشین ساده و شیک الان خیلی ترند😍

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
نه عروسی پسر عمو شوهرمه فامیلهدخودم بود اشکال نداشت اما فامیل شوهره موهام بلند بود موخوره اومد تا ری ...

همونجوری برو شینیون و یه میکاپ خوشگل و لباس خوشگل

خاص هم میشی

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️