2777
2789

بپرس عزیزم در خدمتم🤣🤣

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا در عجبم از اینهمه دعوا و بحث و خاله زنک بازی عجیبی که اینجا دیده میشه،مثلا برای همین روز زن: کادو برام نخریده دعوامون شده، یا زودتر به مادرش تبریک گفته یا قیمت کادو مامانش بیشتر بوده.. خدایااا واقعا اینا باهم زندگی میکنید یا جنگ و لجبازی

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

ما خوبیم در حد مقول دعوا میکنیم ن اینجوری زیاد زندگیمون عاشقانه است رفاه مالی هم نداریم ولی من خودم اگه باشه پر توقع هستم اگه نباشه نیستم ن اینکه خرج نکنم اما مناسبت پول نباشه جنگ دعوا نمیکنم کلا خوبیم

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
کلا میگم  همه فقط مینالن  خدایی روم تاثیر گذاشته با بنده خدا الکی میجنگم 😬

اره واقعا، من این چیزا رو که میبینم به خودم میگم رحمت به شیری که خوردم بسکه عاقلم با اینکه سنی ندارم..خخخخ

[QUOTE=223780752]منم اصلا در عجبم از اینهمه دعوا و بحث و خاله زنک بازی عجیبی که اینجا دیده میشه،مثلا برای همین روز زن ...[/QUO

اره واقعا سردرد شدم 

درسته اینجا جاییکه همه میتونن راحت نظر بدن و درد دل کنن ، ولی شورش در اومده دیگه 

منم اصلا در عجبم از اینهمه دعوا و بحث و خاله زنک بازی عجیبی که اینجا دیده میشه،مثلا برای همین روز زن ...

هر سال برا مادرش کادو میخره برا من ن مهمم نیست برام ن که نخواد بخره شاید پول نبود پارسال دستش خالی بود من پول کادو مامانشم دادم

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
اره واقعا، من این چیزا رو که میبینم به خودم میگم رحمت به شیری که خوردم بسکه عاقلم با اینکه سنی ندارم ...

ادم میمونه چی بگه 

گاها من میگم مرده حق داشته سر به بیابون بذاره 

ما خانومام یوقتایی واقعا رو اعصاب میشیم 

هر سال برا مادرش کادو میخره برا من ن مهمم نیست برام ن که نخواد بخره شاید پول نبود پارسال دستش خالی ب ...

آفرین خوب واقعا زندگی مشترک همینه که همو درک کنیم دیگه، مثلا امسال من کادو نگرفتم، به شوخی به همسرم گفتم یادم نمیره که سال دیگه کادو رو دوبل ازت بگیرماااا، اونم گفت به روی چشم، چرا سال دیگه یکم دیگه بهت کادوتو میدم. تمام شد و رفت