2777
2789
عنوان

مامانا،خانوما یه لحظه 😭

640 بازدید | 45 پست

سلام خانوما من تاریخ زایمانم طبق ان تی واسه پنج بهمنه یعنی پسفردا ولی دریغ از درد،تازه وزن بچم رفته بالا،هفت هشت روز پیش ۳۷۵۵ بود الان مطمئنم شده چهار کیلو، دکترم میگه اگه سزارین میخوای فلان بیمارستان قبول می‌کنه با بیمه تون هم قرار داد داره،اگه طبیعی میخوای هم صبر کن تا ۴۱ هفته تا نامه بستری بدم فوقش با آمپول فشار زایمان کنی وزنش هم بره بالا تو لگنت عالیه،ولی این استرس و نگرانی داره دو روز در میون میرم نوار قلب نکنه بچه مدفوع کنه،خودم هم خیلی طبیعی دوست دارم،مخالف شدید سزارینم ماما همراه هم گرفتم.اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین بچه اوامه گیجم دکتر هم هردو راهو جلو پام گذاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا زایمان طبیعی نکن. فقط سزارین کن. وزن بچتم بالاس داغون میشی. دقیقا همین بلا سر خودم و بچم اومد

یه دختر دارم شاه نداره  صورتی داره ماه نداره  الهی دامن همه خانم های منتظر هر چه زودتر سبز بشه 🙏

من بودم سزارین

وزن بچه از ۳ و نیم که میره بالا زاییدنش خیلی سخت میشه

مگر اینکه واقعا خودتم هیکلی و چاق و لگن درشت باشی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
انشالله هرچی خیره اتفاق بیفته .تا دردت نگیره ک‌نمیشه کاری کرد 

یعنی همینجور انتظار،اونم بیهوده،میترسم آخرش دردم نیاد آمپول فشار بزنن آخرشم بچه درشت باشه گیر کنه سزارین شم

من بودم سزارین وزن بچه از ۳ و نیم که میره بالا زاییدنش خیلی سخت میشه مگر اینکه واقعا خودتم هیکلی و ...

من چاق نیستم قدم خیلی بلنده،دکتر معاینه کرد گفت لگنت خیلی خوبه

پله پایین بالا برو حتما  خیلی زیاد و یکم سریع تحرک داشته باش خونه رو مرتب کن

خونمون طبقه سومه هر روز دارم چندبار بالا پایین میرم یه ضرب،وهار روزه مهمون دارم همه کارامو خودم میکنم اینقد تحرک دارم خدا میدونه،ولی هیچ افاقه ای نکرد

من دکتر بهم گفت لگنت خوبه برای طبیعی ۱۲ساعت تو بیمارستان درد کشیدم تا به دنیا اومد گیر کرده بود به زور کشیدنش بیرون تا یه ماه دست راستشو تکون نمی‌داد انقد نرسیدیم ک نگو .بچه م فشار بهش وارد شده بود 

♥️دلیل زندگیم همسرم وپسرم♥️
خونمون طبقه سومه هر روز دارم چندبار بالا پایین میرم یه ضرب،وهار روزه مهمون دارم همه کارامو خودم میکن ...

چن بار کافی نیس

خیلی برو 

زایمانت حتما راحته 

استرس ب خودت ندع