بله عزیزم خدارا شکر این بارداریم مشکلی پیش نیومد با اینکه لکه بینی و خونریزی برام پیش اومد الان هفت ماهه و دختره نی نی عزیزم من آزمایش های سقط مکرر را نرفتم یکی بخاطر هزینه بالاش دومین دلیل هم دکترم گفت چه بری چه نری باید فول دارو بشی الآنم که باردارم فول دارو بودم تا الان تازگییغ یه سری دارو ها قطع شده ولی آنوکسا و آسپرین را باید تا آخر بارداری ادامه بدم و اینکه نه من بعد سقط اولم هم به سختی باردارشدم با دارو و آمپول و حتی با دارو هم باردار نمیشدم و یکبار ای یو ای انجام دادم نتیجه نگرفتم و اون زمان شرایط روحی بسیار داغونی داشتم و کلا نه سر بارداری اولم نه دوم اعصاب نداشتم و بعد دوباره چندماه بعد ای یوآی دارو مصرف کردم تا نتیجه گرفتم ولی خارج رحمی شد و سقط شد بلافاصله اقدام داشتم بازم باردار نشدم تا رفتم دکتر این ماه که باردار شدم فقط متفورمین و کلومفین داد و اونم متفورمین هرروز و کلومفین از روز پنجم تا نهم شبی دوتا وامپول و داروهای دیگه همراهش نداد سری های قبل قوی تر بهم دارو میدادن و اون ماه باردارشدم خدا را شکر ولی سه ماه اول استراحت مطلق بودم بعدم جفت سرراهی بود و تا پنج ماه بخاطر جفت استراحت مطلق بودم تا الان یکم محدودیت ها برام کمتر شده ولی بنظر خودم بیشتر علت سقط بخاطر اعصاب خوردی عصبانیت و استرس و یکی هم مراعات نکردن سه ماهه ی لوله چون من تقریبا برای بارداری سومم خودما زدم به بیخیالی احساس میکنم خیلی اثر داره سخته ولی دیگه بسکه حرف شنیدم و سختی کشیدم دیگه برام چیزی مهم نیست