2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭

252 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من هفته هفت بارداری هستم و الان افتادم به خونریزی چیکار کنم شوهرم هم خونه نیست برم بیمارستان و سابقه دوتا سقط هم دارم خیلی میترسم چیکار کنم بخاطر سابقه سقط هرشب شیاف استفاده میکنم و قرص آسپرین تو را خدا بگید چیکار کنم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن ۱۱۵

اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
عزیزم میگم چیشد بارداریتون بلاخره باردار شدین ؟ مشکل سقط ها تون چی بود ؟ بعد سقط چند ماه اقدام بودین ...

بله عزیزم خدارا شکر این بارداریم مشکلی پیش نیومد با اینکه لکه بینی و خونریزی برام پیش اومد الان هفت ماهه و دختره نی نی عزیزم من آزمایش های سقط مکرر را نرفتم یکی بخاطر هزینه بالاش دومین دلیل هم دکترم گفت چه بری چه نری باید فول دارو بشی الآنم که باردارم فول دارو بودم تا الان تازگییغ یه سری دارو ها قطع شده ولی آنوکسا و آسپرین را باید تا آخر بارداری ادامه بدم و اینکه نه من بعد سقط اولم هم به سختی باردارشدم با دارو و آمپول و حتی با دارو هم باردار نمیشدم و یکبار ای یو ای انجام دادم نتیجه نگرفتم و اون زمان شرایط روحی بسیار داغونی داشتم و کلا نه سر بارداری اولم نه دوم اعصاب نداشتم و بعد دوباره چندماه بعد ای یوآی دارو مصرف کردم تا نتیجه گرفتم ولی خارج رحمی شد و سقط شد بلافاصله اقدام داشتم بازم باردار نشدم تا رفتم دکتر این ماه که باردار شدم فقط متفورمین و کلومفین داد و اونم متفورمین هرروز و کلومفین از روز پنجم تا نهم شبی دوتا وامپول و داروهای دیگه همراهش نداد سری های قبل قوی تر بهم دارو میدادن و اون ماه باردارشدم خدا را شکر ولی سه ماه اول استراحت مطلق بودم بعدم جفت سرراهی بود و تا پنج ماه بخاطر جفت استراحت مطلق بودم تا الان یکم محدودیت ها برام کمتر شده ولی بنظر خودم بیشتر علت سقط بخاطر اعصاب خوردی عصبانیت و استرس و یکی هم مراعات نکردن سه ماهه ی لوله چون من تقریبا برای بارداری سومم خودما زدم به بی‌خیالی احساس میکنم خیلی اثر داره سخته ولی دیگه بسکه حرف شنیدم و سختی کشیدم دیگه برام چیزی مهم نیست 

عزیزم میگم چیشد بارداریتون بلاخره باردار شدین ؟ مشکل سقط ها تون چی بود ؟ بعد سقط چند ماه اقدام بودین ...

و اینکه اگه شما مشکل انعقادی داری من با نگاه کردن به پستتون حدس زدم حتما قبل اینکه اقدام به بارداری کنی آسپرین روزی یکی را بخور چون من آزمایش نرفتم ولی دکتر بخاطر احتمال از قبلش غیر از دوران پریود گفت بخورم