2777
2789
عنوان

همش خونه دوستاش میخوابه

204 بازدید | 18 پست

دوسپسرم همش خونه دوستاش و فامیلاش میخوابه با اینکه می دونه من ناراحت میشم اما اینکارو میکنه جدا از رفیق بازیاش

بنظرتون بعد از ازدواج هم ادامه داره؟

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

نگو که رفیق بازه و میخای زنش شی

پیرت میکنه

اینا هیچ وقت درست نمیشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی رفیق میگه امشب پیشم باش نمیتونه نه بگه

چرا نتونه مگه چیه یه نه گفتن کاری نداره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
نگو که رفیق بازه و میخای زنش شی پیرت میکنه اینا هیچ وقت درست نمیشن

90درصدشون رفیق بازن، منم شوهرم روزی یکی 2ساعت با دوستاش میگذرونه میره کافه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اگه نمیتونی بسازی با این اخلاق بیخیالش شو که عمراااا درست شه این یه رقمه

وای تروخدا نگین من هی دلمو صابون میزنم میگم اونموع تنها که نمیذاره خونه بمونم بره خونه مردم بمونه

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)