2777
2789
عنوان

به نیت همه نی نی سایتیا

146 بازدید | 25 پست

بچه ها میشه دعا کنید فردا همه چی اوکی بشه بتونم برای دومین بار برم مشهد🙂💚

با دعا های شما ی بار دیگ قبلا حاجت گرفتم

میگن دعا دوستت در حق تو رد نمیشه لطفا لطفا دعا کنید منم قول میدم اگ شد به نییت همتون دوتا توسل و هرروزی که اونجام به نییتتون روزی یه بار دورکعت نماز حاجت بخونم🙂💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا اگه رفتی برای منم دعاکن یه بخت خوب که ایده الم باشه نصیبم بشه وتوی کارم موفق بشم ممنون انشالل ...

چشم فقط کارم جور بشه قسمتم بشه قول میدم بیام تو همین تاپیک و دونه به دونه حرفاتونو بگم به ایشون🙂💚

ا ن شاء الله اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

رفتی التماس دعای فرج

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

سلام عزیزم میشه دعا کنی منم برن‌ خیلی دلتنگ ام اگه رفتی تورو خدا برای ازدواج منم دعا کن خیلی برام دعا کن 

آن شالله که بری

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

حاجت روا انشاالله 🙏🥺

خواهش میکنم دعام کنید حاجت روا شم انشالله و خدا دلمو شااااد کنه انشالله 🥺😭😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

وای عزیزم انشالله که جور شه واست.....یادت نره رفتی منم دعا کنی سمانه ام به نیت بارداری....خیلی خیلی محتاج دعام....یا امام رضا خودت کمک

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

واست دعا میکنم

اگه رفتی مشهد واسه منم دعا کن بگو به منم نگاهی بندازه حاجتمو بده

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚