2777
2789
عنوان

شوهرم غر غروئه

775 بازدید | 43 پست

منو آورده توی روستا ن حمومی ن سرویسی..یعنی غرورم خورد شده بس رفتم سرویس همسایه..اما سر ریز درشت غر میزنه از غذا از لباس از تمیزی ..کشش ندارم در طول سه سال ۴۰ درصد موهام سفید شده و هرروز گریه ..دعا کنید بمیرم 

تو 3 سال هروز دستشویی همسایه اید؟؟؟ 

قبل ازدواج شهر بودی؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وارد این پیج شو امیدوارم کمکت کنه 

abolfazltahan __

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

وا اروم باش شرایط از اینی که هست بدتر و بهتر نمیشه با گریه و داد  چیزی درست نمیشه سعی کن بشینی باهاش منطقی صحبت کنی و فعلا تا اوضاع خوب میشه خودت و وقف بدی و اظهار کن اتفاقی نیوفتاده

تو 3 سال هروز دستشویی همسایه اید؟؟؟  قبل ازدواج شهر بودی؟

اره ..این سه سال چند جا بجا شدیم..خونه اول حموم نداش بعدی هم حموم نداش..بعدی مشترک با صاب خونه بعدی سرویس نداش بعدی حموم نداش و این ن حموم ن سرویس..شهر نشین بودم الان شدم روستایی بدبخت