2777
2789
عنوان

کنکور تجربی یا ریاضی؟

261 بازدید | 32 پست

رشتم تجربیه و سال آخرم... قبلا فکر میکردم به این رشته علاقه دارم ولی وقتی شغل های آینده شو نگاه میکنم میبینم اگر تو محیط درمان برم افسردگی میگیرم... با درسا و اینا مشکل ندارم چون بالاخره همه رشته ها درساشون سخته... گفتم خب داروسازی خوبه ولی اصلا از رشتش خوشم نمیاد و برام جذابیت نداره .از طرفی به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم و اگر بخوام جایی مشغول به کار شم در کنار مهارت حتما مدرک دانشگاهی میخواد...واقعا گیر کردم... خانوادم میزنن تو سرم... بابام که فکر کنم قاطی کنه بهش بگم... هی میگن از الان بخونی میتونی تجربی یه رشته خوب بیاری و نمیدونن من اصلا انگیزه برای خوندن تجربی ندارم... از طرف دیگه میترسم از پس درسای ریاضی بر نیام که بخوام سال دیگه قبول شم و خانوادم بیشتر تحقیرم کنن... دارم دیوونه میشم... شدم مثل افسرده ها ... دائما گریه میکنم... ای کاش میشد از یه دانشگاه تو خارج پذیرش گرفت...احساس میکنم مایه سرافکندگی خانوادم شدم... همه اینا به کنار تقریبا از پارسال حالت افسردگی دارم و هی داره بدتر میشه و افت نمره شدید پیدا کردم درحالی که تا قبلش همیشه شاگرد اول بودم... حس میکنم خدا رهام کرده 

Army_forever💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریاضی بخون راحتتر هم میشه قبول شد از الان هم ک شروع کنی حله وقت هس هنوز و اینکه یادت باشه این تازه اولین انتخابت تو زندگی هست و در اینده قراره کلی چیزای دیگه انتخاب کنی پس مبنا رو بزار خواسته و علاقه خودت نه فکر و نظر و خواسته بقیه 

ریاضی بخون راحتتر هم میشه قبول شد از الان هم ک شروع کنی حله وقت هس هنوز و اینکه یادت باشه این تازه ا ...

امسال نمیتونم همزمان تجربی و ریاضی بدم... فقط تجربی و رشته های شناور رو میتونم بدم

Army_forever💜
به اینم فکرکن که گفتن میخوان از سال بعد هرکی فقط تو رشته خودش کنکور بده

چییییی؟ از قدیم میگفتن از رشته بالا میشه بیای رشته پایین تر...شاید ریاضی ها نمیتونن بیان تجربی

Army_forever💜
چییییی؟ از قدیم میگفتن از رشته بالا میشه بیای رشته پایین تر...شاید ریاضی ها نمیتونن بیان تجربی

هخخ ربطی نداره

کلا اجازه نمیدن

وگرنه تا همین امسال از ریاضی هم میشد رفت تجربی

دلم میخواد بمیرم😭😭😭😭 آخه این سیستمه ما داریم؟ نه آموزش داریم نه پرورش

نه عزیزم چرا بمیری

تو میتونی بهترین تصمیم رو بگیری

از چندتا مشاور کمک بگیر

حتما یه روانشناس برای شناخت بهتر خودت و استعدادت و کمک به رفع اسنرس و مشکلات دیگه ت

چندتا مشاور درسی برای تصمیم گیری درمورد رشته و مسیرت 

و...

بعد تصمیم بگیر و بقیشو بسپار به خدا البته با تلاش و پشتکار خودت

ناراحت نباش یه چیزی میشه دیگه💖

نه عزیزم چرا بمیری تو میتونی بهترین تصمیم رو بگیری از چندتا مشاور کمک بگیر حتما یه روانشناس برای ...

چند تا تست روانشناسی معتبر دادم، تو مشاغل دسته اول برنامه نویسی بود... شغل های دیگه هم بود ولی خب من اینو دوست دارم... مساغل دسته دوم هم همه موسیقی بود که اینم دوست دارم ولی بازارکار نداره

Army_forever💜

اول از همه اینو بت بگم ک خدا اصلا رهات نکرده دقیقا شما منی ولی من خودمو ب خدا نزدیک کردم امروز ی اتفاقی افتاد کلی بخاطرش گریه کردم ولی از خدا خاستم از ته دل و الان بهش رسیدم ن از خدا خیلی دور بودم و فک میکردم نزدیکم

الان کلی با خدا دوستم و همه چی عالیه😁😁😁😁

درمورد رشته فقط میگم برو دنبال علاقت 

من رشتم تجربیه ولی کنکور ریاضی میدم هدفمم دبیریه هی میخونم ول میکنم ولی 5 ما خیلیه خیلی خیلی عالیه برا خوندن و مطمعنم ک دبیری میارم شماهم اگ بین تجربی و ریاضی گیر کردی باید بگم ریاضی درصد قبولیتون بیشتره