2777
2789
عنوان

خودکشی

301 بازدید | 17 پست

دوستان تا حالا شده بخاطر زشت بودن بخواید خودکشی کنید؟خیلی تو ذهنمه ای انتخاب.ب صورتم قدم حتی دستام ک نگاه می‌کنم دوست دارم جسمم رو از بین ببرم

قرار نبود اینجوری بشه....

نه به جای این کارا به خودت برس بیشتر

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت ۹ ماه زحمت کشیده بابات این همه واست خرج کرده که بعد بیای به خاطر زشت بودن خودکشی کنی 😐 این همه راه هست که میتونی قشنگ بشی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

ببین. خدا یه زمانی برای مرگ داده. 

اولا با خودکشی هیچی درست نمیشه فقط خودتو داغون میکنی. 

منم یبار میخواستم خودکشی کنم البته برای یه چیز دیگه اما بعد فهمیدم هیچی درست نمیشه. 

اینم بدون تو خوشگل ترینی. 

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
مامانت ۹ ماه زحمت کشیده بابات این همه واست خرج کرده که بعد بیای به خاطر زشت بودن خودکشی کنی 😐 این ه ...

مثلا قدم رو چطوری بلند کنم یا دستام رو چطوری کشیده کنم؟😔هیچ زشتی واقعا قشنگ نمیشه

خودکشی کلا هیچی

ولی هیچ کس آدمو در این زمینه درک نمیکنه فقط همه جمله های انگیزشی و تکراریشونو میگن ولی خودشون توی وضعیتی اگر بودن که یه چیزی بود و اذیتشون میکرد این حرفو نمیزدن.

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
وا  اینهمه دلیله بهتر واسه خودکشی هست ، قیافه بنظرم دلیله خوبی نیس واسه خودکشی

عزیزم یکم بیشتر فک کن به حرفت...یه مسئله ای که واسه شما مسخرست میتونه واسه یه فرد دیگه یه هیولا باشه تو زندگیش🤷‍♀️باید همدیگه رو بیشتر درک کنیم و با نگاه از دیدخودمون مشکلات هم رو بی اهمیت نسنجیم❤خیلیا هستن به خاطر راضی نبودن از ظاهرشون و عدم وجود اعتماد به نفس به کلی زندگیشون رو باختن...اگه سعی کنیم به این افراد بفهمونیم ارزششون به ظاهرشون نیست بهتر هست 

سعی کن اعتماد به نفس و عزت نفست رو افزایش بدی بتونی از خودت راضی باشی با همین قیافه و همین قد و هیکل چون تو تا خودت از خودت راضی نباشی و خودت رو دوست نداشته باشی بقیه هم دوستت نخواهند داشت...اگه بخوای میتونم کمکت کنم اعتماد به نفست بهتر شه؟؟

مثلا قدم رو چطوری بلند کنم یا دستام رو چطوری کشیده کنم؟😔هیچ زشتی واقعا قشنگ نمیشه

برو ورزش کن یا میری بیرون از این کفش ها بپوش که لژ مخفی داره حالا مثلا آریانا گراندی که قدش کوتاهه زشته 😐 واسه دستات هم اگه تپلی لاغر کن اگه هم نه برو کاشت ناخن انجام بده :/ پوستت خوب نیست برو دکتر :/ دماغت بده برو لیفت کن بدون جراحی و این چیزاس :/ 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

سعی کن اعتماد به نفس و عزت نفست رو افزایش بدی بتونی از خودت راضی باشی با همین قیافه و همین قد و هیکل ...

قدم 155 و دستام فوق العاده کوچیکه حتی کسایی ک قد کوتان دستای کشیده ای دارن باورت نمیشه چقدر دستام کوچیکه انقد ازشون بدم میاد نگاهشون می کنم درد میگیرن

برو ورزش کن یا میری بیرون از این کفش ها بپوش که لژ مخفی داره حالا مثلا آریانا گراندی که قدش کوتاهه ز ...

کاشتم انجام بدم دستام فوق العاده کوچیکه نگاهشون می کنم انقد تنفر دارم درد میگیرن