2777
2789
عنوان

امام رضایی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره انسان هست ولی هر سوره ای می تونید بخونید تو ثوابش شریک هستین

سه بار توحید بخونم میشه؟

دیگ نمیتونم بیشتر

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
بله عزیزم میشه ان شاالله هر حاجتی دارین برآورده بشه

برای سلامتی مامانم دعا کنید لطفا

فردا جواب سی تی انژیوشو میگیره 

مشکلی نداشته باشه 

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
برای سلامتی مامانم دعا کنید لطفا فردا جواب سی تی انژیوشو میگیره  مشکلی نداشته باشه

انشاالله به حق این روز عزیز از دستان بابرکت حضرت زهرا سلام الله علیها برآورده شدن حاجت تون رو عیدی بگیرین

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
انشاالله به حق این روز عزیز از دستان بابرکت حضرت زهرا سلام الله علیها برآورده شدن حاجت تون رو عیدی ب ...

انشالله 

ممنونم از دعاتون 

منم براتون صلوات میفرستم

مامانم برام هم مادره هم پدر اگ خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد طاقت نمیارم

خدا اون روزو نیاره

انشالله  ممنونم از دعاتون  منم براتون صلوات میفرستم مامانم برام هم مادره هم پدر اگ خدای ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده انشالله همه چی درست میشه با مادر عزیزتون میرید پابوس آقا

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
نه عزیزم بد به دلت راه نده انشالله همه چی درست میشه با مادر عزیزتون میرید پابوس آقا

ارزومه ممنونممم❤❤