سلام دوستان حرم مطهر رضوی ختم سوره انسان گذاشته نیت کنید و از ختم بردارین و لطفا بگین چند مرتبه میخونید مهلت زمانی نداره هر موقع وقت کردین بخونید اجرتون با امام رئوف علیه السلام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوره انسان هست ولی هر سوره ای می تونید بخونید تو ثوابش شریک هستین
سه بار توحید بخونم میشه؟
دیگ نمیتونم بیشتر
...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟... ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پرکند یا خاک گور ._. خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
بله عزیزم میشه ان شاالله هر حاجتی دارین برآورده بشه
برای سلامتی مامانم دعا کنید لطفا
فردا جواب سی تی انژیوشو میگیره
مشکلی نداشته باشه
...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟... ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پرکند یا خاک گور ._. خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
انشاالله به حق این روز عزیز از دستان بابرکت حضرت زهرا سلام الله علیها برآورده شدن حاجت تون رو عیدی ب ...
انشالله
ممنونم از دعاتون
منم براتون صلوات میفرستم
مامانم برام هم مادره هم پدر اگ خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد طاقت نمیارم
خدا اون روزو نیاره
نه عزیزم بد به دلت راه نده انشالله همه چی درست میشه با مادر عزیزتون میرید پابوس آقا
ارزومه ممنونممم❤❤