2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میرفت اسنپ خوب بود ولی وانت مون مدل پایین بود همش هزینه تعمیر میدادیم دو بار دزد در ماشین رو ز ...

اسنپ همیشه مشتری داشت برا بار ؟آخه میگن مثل سواری نیست مثلا همیشه مشتدی باشه بار جا به جا کنی .من شوهرم میخواد بخره وانت تا الان بیکار بوده میترسم هزینه کنم کارمون نگیره 

شوهر من تاهفته پیش واسه کارخونه مبل کار میکرد،ماهی ده دوازده واسش میموند،هفته پیش عذرشو خواستن موندم ...

برا چی بیرونش کردن؟میگن بار مبل درسر داره اگ خط بیفته رو مبل باید خیارتش رو بدی و کلا چیدنش مکافاته

اسنپ همیشه مشتری داشت برا بار ؟آخه میگن مثل سواری نیست مثلا همیشه مشتدی باشه بار جا به جا کنی .من شو ...

اره وانت خیلییی خوبه دو سه تا مشتری هم داشته باشه نسبت ب بیست مشتری سواری درآمد داره ...شوهرم هرجا میرف شماره ش برنیداشتن کلا مشتری ثابت داشت

برا چی بیرونش کردن؟میگن بار مبل درسر داره اگ خط بیفته رو مبل باید خیارتش رو بدی و کلا چیدنش مکافاته

بهش گفتن،بارهای برگشتی رو بدون کرایه ببر،اینم قبول نکرده،بعد از 6سال انداختنش بیرون،حالا شوهرم من بار مبل راحته،میگه بار متفرقه دنگ و فنگ داره،میگم برو اسنپ بار،میگه کرایه اش کمه نمیصرفه

آیت،سابق هستم،حرف حق زدم تعلیق شدم
پس میخواد کجا کار کنه 

فعلا رفته بیرون دنبال بار مبل تو یافت آباد،میگه میریم شماره میدم هرچی بار داشت بهم زنگ میزنه،فعلاکه از جیب میخوریم،ولی کارخونه خیلی خوب بود بی دردسر بود 

آیت،سابق هستم،حرف حق زدم تعلیق شدم