2777
2789

خانما یه خواهر شوهر دارم قبلا متاهل بوده الان مجرده.

یه‌پیامی دارم واسه روز زن

که توش روز زن رو به مادرا و همسرا و دخترا و خواهرا دسته جمعی تبریک گفته...یعنی به جنس زن تبریک گفته این روز رو. 

بفرستم براش؟

برای مادرشوهرم روز مادرو تبریک گفتم. توی یه پیام جدا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خو چ ربطی دار ک شر ش

اگ اون شره کلا فرق دارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اااا؟

باشه پس نمیدم.‌

آخه من وقتی مجرد هم بودم کلا روز زن رو توی محل کارم تبریک میگفتن بهمون

کاری نداشتن متاهلی یا مجرد

خواهرشوهرمم یه جورایی همکارمه

گفتم شاید خوشحال بشه

وای چ جالب 

اتفاقا من جدا شدم داشتم فک میکردم عجبا پارسال اینموقه همه بهم روز زن تبریک میگفتن امروز چی شده حالا جدا شدم زن نیستم دیگ ...😀😐

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
خو چ ربطی دار ک شر ش اگ اون شره کلا فرق دارع

مثلا بهش بربخوره روز زن رو تبریک گفتم. آخه جدا شده

نمیدونم

اصلا امروز روز مقام زنه؟ روز مادره؟ چیه؟ خودمم‌ نمیدونم. 

ولی یادمه همسرم اون زمانی  که خواستگارم بود زنگ‌ زد روز زن رو بهم‌تیریک گفت. من بهم برخورد. به همکارام گفتم مگه‌ من زنشم که بهم تبریک میگه؟ همکارام گفتن این حرفا چیه؟ امروز روز بزرگداشت مقام زنه....چه فرقی میکنه زنش باشی یا نه. از دیدگاه همکارام‌خوشم اومد

وای چ جالب  اتفاقا من جدا شدم داشتم فک میکردم عجبا پارسال اینموقه همه بهم روز زن تبریک میگفتن ...

آفرین....منم میگم این روز اصلا توی تقویم روز بزرگداشت‌ مقام زنه

فقط روز مادر یا زن که نیست

خیلی زنها هم‌ مادر نمیشن ولی زن هستن. 

آفرین....منم میگم این روز اصلا توی تقویم روز بزرگداشت‌ مقام زنه فقط روز مادر یا زن که نیست خیلی زن ...

مرسی ب شعورت و روزت مبارک ....ب منم امسال هیشکی تبریک نگفت 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
مثلا بهش بربخوره روز زن رو تبریک گفتم. آخه جدا شده نمیدونم اصلا امروز روز مقام زنه؟ روز مادره؟ چیه ...

ار دیگ راست میگ عزیز من 

ربطی ندار ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh