2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟

129 بازدید | 17 پست

سلام 

من بعد از سه روز تاخیر یک روز لک بینی داشتم در واقع خونریزی خیلی کم در حد یک پد بعدش کلا قطع شد یعنی روز سوم پاک بودم بعد از اون دو روز گذشت الان ترشح قهوه ایی دارم موندم کیست دارم یا چیز دیگه است در ضمن دو روز پیش تست زدم منفی بود البته با ادرار اول صبحم نبود موندم چرا این ماه اینجوری شدم اولین بار ک این شرایط و پیدا کردم لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی ام کنه خیلی نگرانم تخمدان چپمم مدام درد میکنه ،؟؟؟تکرر ادرارم دارم ک من گفتم حتما سردیم شده نمیدونم گیج شدم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته دیگه صبر کن برو ازمایش احتمال اینکه باردار باشی زیاده

قرص لتروز و کلومیفن میخورم اگ باردار باشم خطرناک نیست پس چرا بی بی چک منفی نشون داد من فک میکنم سقط شده 

قرص لتروز و کلومیفن میخورم اگ باردار باشم خطرناک نیست پس چرا بی بی چک منفی نشون داد من فک میکنم سقط ...

یک هفته بعد از تاخیر پریودی بیبی چک نشون میده اونم ادرار ناشتا ...اونو باید از دکتر بپرسی بخدا نمیدونم چ قذصایی خطرناکن 

لایک نکن شعور داشته باش
یک هفته بعد از تاخیر پریودی بیبی چک نشون میده اونم ادرار ناشتا ...اونو باید از دکتر بپرسی بخدا نمیدو ...

تا حالا کسی بوده شرایط من و داشته باشه و بعد باردار باشه 🤧🤒اره امروز حتما میرم دکتر 

بی بی چک فقط یک ماه بعد از تخمک گذاری جواب میده.

یک ماه من شنیده بودم ۱۴ روز اخه الان بعد یک هفته از تاریخ این ماه پری میگذره آزمایش خون بدم نشون میده ...اگ باردار باشم چه بارداری پر ماجراییه😂