2777
2789
عنوان

تبعیض بین منو خاهرم

318 بازدید | 7 پست

بچها منک ازدواج کردم مامانم‌خیلی سخ گرف برام شوهرم‌گف بهترین عروسی زو بگیر براش هرجا امر کرد خونه کرایه کردیم پول کادو ها عروسی مون برداشت وام ازدواج نصف شو برداشت اما خودش قسط شو داد الان خاهرم‌ازدواج کرده ۱۰۰‌میلیون وام‌شو مامانم قسط میده ۱۰۰‌تومنم شوهرش میذلر ک خونه بخرن جهازم بش میده جشن‌شونم‌گفته ساده بگیرن من‌گله کردم ک نامردیه اینقد بهشون اسون گرفتی هم خونه نیدی هم جهاز اما موق ما اینقد سخ بود ک‌حتی ی پول پیش خونه برامون نموند تو واتساپ‌بلاکم کرد و بعدم‌میگ تو حسادت خاهرتو میکنی درصورتی ک اینجور نیس خیلی حالم‌بده خیلی ی غم بزرگی اومده تو دلم شوهرمم بدتر زخم زبون میزنه کلی گریه کردم 

الانم خیلی دستم خالیه بخاطر اون مخارج و فشاری ک اورد مامانم حتی مجبور شدم طلاهام‌بفردشم‌حتی نذاشت خونه ای ک مامیخاییم رو کرایه کنیم ولی براینا میگ عیب نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمانباید قبول میکردی خودت 

نمیذاش عزیزم‌تو منگنه بودم شوهرم خانوادش زیاد راضی نبودن مامانمم سواستفاد میکرد میگف نمیدمت ماام عاشق هم بودیم حتی کادوهای عروسی مونم برداشت

نمیذاش عزیزم‌تو منگنه بودم شوهرم خانوادش زیاد راضی نبودن مامانمم سواستفاد میکرد میگف نمیدمت ماام عاش ...

عزيزم الان كه با غصه خوردن چيزي درست نميشه 

دوست داشتي اين بلاها كه سر تو اورد سر خواهرتم بياره، اونموقع راضي بودي

بيخيال شو، از الان براي زندگيت بجنگ، كاهاي مامانتم فراموش كن چون هيچ وقت به عقب بر نميگردي

به حرفاي شوهرتم محل نزار، يه كم بي محلي كني درست ميشه