2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو نمیدونم ولی زردی بچه من خیلی طول کشید بچت چند وقتشه و زردیش چنده؟

من الان پسرم دو سالشه، اون موقع ۶ روز بعد از تولدش متوجه شدیم زردی داره که برای ازمایش تیرویید بردمش دکتر گفت خیلی زردیش بالاس یه شب بیمارستان موند حدود ۲۱ بود فردای اون روز ۱۴ شد دستگاهو بردیم خونه اومد پایین، ولی یادمه چشم بچم بالا مونده بود وای خدا چقدر گریه کردم، ۲ ماهم بچم سیاه بود از زردی، الان دو سالشه ولی از اوتجایی که فقط ۶ تا کلمه بلده اونم نه درستو خسابی نگرانم میگم نکنه اون زردیه باعث آسیب به یه مغزش شده، همه چیزش خوبه همه چیزم میفهمه ولی تاخیر گفتار داره

بیزحمت بیاین جواب یکی از دوستانو دادم اگه اطلاعی دارید بگید

فکر کردم نوزاد 

هنوز همچین چیزی نشنیدم 

کاش از پزشک بپرسی 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
من الان پسرم دو سالشه، اون موقع ۶ روز بعد از تولدش متوجه شدیم زردی داره که برای ازمایش تیرویید بردمش ...

نه عزیزم .چه ربطی به اون داره زردی خواهر زاده منم بالا بود ۲۰بود یادمه.بعضی از بچه ها دیر حرف میزنن 

دوستم پسرش سه سالش بود جمله اصلا بلد نبود فقط چند تا کلمه میگفت الان میره اول ابتدایی  ماشاالله مثل بلبل حرف میزنه و باهوشه

من الان پسرم دو سالشه، اون موقع ۶ روز بعد از تولدش متوجه شدیم زردی داره که برای ازمایش تیرویید بردمش ...

خیلی زوده برای اینکه بگی تأخیر داره تو گفتار،تا سه سالگی بهش فرصت بده