2777
2789

فیلم عروسیمو گذاشتم دور هم همه داشتیم میدیدیم بعد تو فیلم منو شوهرم کنار هم نشسته بودیم مادرشوهرم با شوهی گفت این دختر به پسر من میخوره ؟؟؟؟

زن عموم با خنده گفت نهه اصلااا

منم با همون خنده گفتم من نمیخوردم بهش اما اون عروستون خیلی به پسرتون میاد ..

خیلی دختر ماهو انسانیه چهرشم شبیه هندیاس و نازه مادرشوهرمم گفت البته معلومه خیلیییی ماهه 

خیلی دلم ناراحت شد 

زن عموم گف به دل نگیر باهات شوهی میکنن منم فقط لبخند میزدم و ب روی خودم نیاوردم

با اون عروس چکار داشتی ؟!

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مادرشوهرت گفته تو چیکار جاریت داشتی اسی 🥴

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

بد جواب دادی میگفتی مادر جان از شما بعید بود دعا کن ستاره هامون بهم بخوره زندگیمون شیرین باشه وگرنه ظاهر که به یه تب بنده الان من از همه خوشگلترم کجا رو گرفتم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بد جواب دادی میگفتی مادر جان از شما بعید بود دعا کن ستاره هامون بهم بخوره زندگیمون شیرین باشه وگرنه ...

با این بخت قشنگم 🤣🤣🤣از مادرشوهرم شانس نیاوردم ...اینم در ادامه ش میگفت دیگه تموم بود 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
با این بخت قشنگم 🤣🤣🤣از مادرشوهرم شانس نیاوردم ...اینم در ادامه ش میگفت دیگه تموم بود 

دقیقا منظورم زیر پوستی همین بود 😂 تو روحت فقط که علنی گفتیش🤣🤣🤣

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خاک تو سر زنعموی نفهمت که گفت نه اصلا‌.😏

باید میگفت از سر پسرتم زیاده..😏

ادم از این جور فامیلا داشته باشه نیازی به دشمن نداره والا

جواب خودتم خیلی ضایع بود علنا جاری رو بردی بالا😐

خداجونم هزاران بار شکرت🙏