2777
2789
عنوان

حق طلاق

183 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

خلاصه میمم بهتون . من مادر پدرم طلاق گرفتن و الان یه سالو نیمه با یه اقایی دوستم و واقعا همو از حونمون بیتشر دوست داریم و با سخت کیری های مادرمو محدود شدن های زیادم پاش موندم.

من امشب بهش گفتم حق طلاق و حق خروج از کشورو بهم بده تو عقدمون، قبول نکرد. منم بهش گفتم اگ قبول نکنی از دستم میدی گفت باشه، و سفت پای حرفش موند. قبلا سر هرچیزی سر حجابم سر عکس تو محازی گذاشتنم حرف زدن با پسرا و هرچیزی ک فکرشو بکنید برام قانون تعیین کرده و من پا همشون موندم و همیشه بهم میگه اگ بذاریشون زیر پات منو از دست میدی. منم با اینکه خیلی چیزا رو دوس دارم انحام بدم ولی میکم ب از دست دادنش نمی ارزه و همه حرفاشو بخاطر اینکه از دستش ندم قبول کردم همیشه همیشه بهش گوش کردم و قبول کردم حرفاشو. اونم پا افسردگیم و اینا مونده و داره سعی میکنه همیشه خوبم کنه و همیشه خیلی دوسم داره .

من واقعا حق طلاق و خاج خیلی برام مهمه. نه اینکه بخام طلاق بکیرم یا برم تنهایی خارج نه. ولی حس امنیت بهم میده.

میشه راهنماییم کنین چه تصمیمی بگیرم؟ واقعا موندم. اخه با اینکه میبینم خیلی دوستم داره. ولی تا کفتم اک قبول نکنی از دستم میدی سریع گفت باشه من قبول نمیکنم

حس بدی دارم خیلی بد

بهش خیلی اعتماد دارم 

اگ سوالی پیش اومده ازم بپرسید

خاهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان بده بهش وقتی واقعا احساس خطر کنه برای از دست دادنت  احتمالا قبول کنه  چون تا الان ه ...

اره تاحالا تشده حرفیشو قبول نکنم مگر حرفای خیلی جزئی رو

مرسی از راهنماییت💋

عزیزم این ادم به درد نمی خوره... 

تو زندگیم همه اطرافیانم حتی اونایی که بهم بدی کردن... 

میگن تو فرشته ای و ما خیلی دوست داریم.. حتی پدر و مادرم... ولی من از همشون متنفرم.. می دونی چرا؟ 

دوس داشتن واقعی یعنی برای طرف هر کاری بکنی... 

یعنی خوش حالی اون برات مهم باشه نه خودت 

این اقا.. بیشتر که به فکر شما باشه به فکر خودشه.. 

دوس داشتن به حرف نیست.. باید همل توش باشه.. 

وقتی اطرافیانم این قدر اذیتم می کنن حالا هزار بار بدن ما عاشق تو هستیم.. به درد نمی خوره به نظرم این پسره به دردت نمی خوره گلم. 

به شدت کنترلگره بخاطر خیانت دوست دهخترای قبلیش ولی همیشه بهم وفادار بوده

میدونم سخته 

من خودم یکیش رو دارم که کنترلگر نیستا اما خیلی هم ازاد نیستم مثل مجردیم 

اما من حق طلاق و اینارو دارم 

عزیزم این ادم به درد نمی خوره...  تو زندگیم همه اطرافیانم حتی اونایی که بهم بدی کردن...  ...

حرفتو خیلللی خیلی قبول دارم..یچیز بگم.. من هرموقع ناراختم همیشه ارومم میکنه همیشه قربون صدقم میره هرکاریم برام کرده از مادیاتم برام کم نذاشته ، بنظرت چیکار کنم