2777
2789
عنوان

دنیا جهانبخت برا عروس ایندش پیج زد 😐😂+ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 81 پست
خوب دنيا همتون رو سركاوگذاشته واقعا باورم نميشه انقدر مهم باشه كه بخواي بريد اينكارها رو بكنيد از ه ...

بابا من اصن اینستا ندارم بچه ها این جا گذاشتن

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی سال آینده رو کسی ندیده و اون با این کارا درآمد کسب میکنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
فک نکنین فقط ایران از این پلنگ بادکنکیا داره  کارداشیانها هم با اینک هیچ هنری ندارن ولی پر بین ...

لااقل کارداشیان ها با جنر ها مدل هستن و برند آرایشیشون رو دارن

این دنیا که هیچی نداره فقط الکی مردم دنبالشون میکنن و پیگیرشون هستن

واقعا مردم احمق ما چرا اینجور افرادو فالو میکنن؟؟؟ چرا باعث میشن اینا پولدار شن؟؟؟؟ عقل ندارن؟؟؟ میدونین از طریق یوتیوب و اینستا چهههه پولی به جیب میزنه؟ من یه بار تو یوتیوب نگاش کردم ببینم چه خبره مردم انقد دنیا دنیا میکنن،فیلماش بی محتوااااا،فقط در حال چرت حرف زدن و خریده.از طریق بی عقلی مردم،۲۰۰ میلیون داد به یه کیف شانل.مردم احمق ما! دیگه توبه کردم برای اینجور افراد یک دقیقه هم وقت نذارم.

طبیعیه برای هر تبلیغ ۱۰۰۰ دلار و بیشتر میگیره

فکر کن یه استوری چند ثانیه ای ۲۸ میلیون تومان ناقابل

من اندر کف اون ۱۸۰۰ نفرم🤣🤣🤣

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
اره..بچش شیر خودش میخوره..بعد این توی بیمارستان رفته چند میلیارد دلار پول داده برای زایمانش که توی ب ...

منکه هیچ جوره نمیتونم باور کنم بچه خودشه

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!