2777
2789
عنوان

با آدمای درونگرا چ کار میکنید؟

265 بازدید | 30 پست

این آدما خیلی جالبن از احساساتشون هیچی نمیگن مثلا من به دوستم ۳۰۰ تا پی ام دادم سین کرده ج نداده😐🤝🏻میگم چرا ج نمیدی میگه چی بگم

من بشدت برونگرام اما دوستام همه درونگراان نمیدونم چرا🥲نه اونا منو درک میکنن ن من اونارو الان نیم ساعته از دوستم میپرسم ناراحتی میگه ن

😅😅😅ولش کن بزار به حال خودش باشه بنده خدا

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آدمای درونگرا نمیتونی حرف بکشی اگه با کسی حال کنن شاید یکم حرف بزنن اونم کلی

خیلی سخته کلا دوستی با این آدما من که کلافه شدم تو این دنیای الانم خیلیا درونگراان

درونگرا ها خیلی رو مخن واقعا من که یه دوست درون گرا داشتم حوصلشو نداشتم ولش کردم

الان مثلا وقتی من ناراحت میشم قشنگ میرم تو صورت طرف فحش میدم میزنم تو دهنش میگم از حرفت ناراحت شدم اینا که ناراحت میشن بی محلی میکنن این رو اعصابه

اصلا میگه حرفی ندارم آخه آدم انقد بی ذوق

منم درونگرام ولی خدایی حرفو میزنم:/

ببین یه چیزایی مثه احساسات مشکلات اینارو ادم خیلی قایم میکنه برونگراها هرچی بشه ناراحت بشن بیشتریاشون نمیزارن تو دلشون بمونه ولی من شخصا به درد و دل نیاز دارم از یه طرف دلمم نمیخواد:/مرض دارم  

حالا چرا فکر میکنی دلیلش درونگرا بودنه؟

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم