2777
2789

بندگی و عبادت حق، سبب رشد و كمال و خير و سعادت و حيات طيبه و به دست آوردن بهشت است.

كلام نورانی حضرت امام صادق عليه السلام بيان می كند كه:

بدان كه او محتاج خدمت تو نيست و بی نياز از عبادت و دعای توست، و اين كه تو را خوانده است از روی فضل و كرم اوست، تا در حق تو رحمتی نمايد و از عقوبت خويش دورت نمايد و از بركات رحمت بسيارش بر تو نازل گرداند، تو را به راه (جلب) رضايتش رهنمون گردد و در مغفرت را به رويت بگشايد.

مصباح الشريعة: 87، باب 39؛ بحار الأنوار: 81/ 230، باب 16، حديث 3.

روايت شده كه خدای متعال در برخی از كتابهای آسمانی اش فرموده:

ای فرزند آدم، من زنده ای هستم كه نمیميرم، در آنچه تو را به آن فرمان داده ام مرا اطاعت كن، تا تو را زنده ای كه نمیميرد قرار دهم.

ای فرزند آدم، من به چيزی میگويم: «باش» بی درنگ موجود میشود، مرا بندگی كن تا تو را اينگونه قرار دهم كه به چيزی بگويی: «باش» پس بی درنگ موجود شود.

مستدرك الوسائل: 11/ 258، باب وجوب طاعة اللّه، حديث 12928.

امام علی )(علیه السلام) در بعضی از مناجات خود میفرمود:

خدايا، برايم همين عزّت بس، كه عبدی برای تو باشم، و برايم اين افتخار بس، كه تو پروردگار من باشی. تو آنگونه هستی كه من میپسندم، پس مرا آنگونه كن كه خود میپسندی.

مجموعة ورّام: 2/ 111؛ بحار الأنوار: 74/ 402، باب 15، حديث 23.

و نماز را برای ياد من برپا دار. طه (20): 14.

آگاه باشيد، دلها فقط به ياد خدا آرام میگيرد. رعد (13): 28.

ذكري كه مايه آرامش دلهاست، نماز است و ثمره اش اطمينان قلب است.

حال اگر كسی نماز را به پاداشت و در اقامه آن كوشيد، به اطمينان قلبی دست می يابد كه ثمره آن چنين است:

به سوی پروردگارت در حالی كه از او خشنودی و او هم از تو خشنود است، بازگرد.

پس در ميان بندگانم درآی و در بهشتم وارد شو.

فجر (89): 27- 30.

از مهمترين آثار و بركات ذكر، اين است كه اگر كسی به مقام ذاكران حقيقی رسيد خدای متعال نيز ذاكر او میشود.

پس مرا ياد كنيد تا شما را ياد كنم. بقره (2): 152.

مرحوم «علامه مجلسی رحمه الله» ذيل آيه فوق، روايت بسيار زيبايی را از وجود مبارك حضرت رسول اكرم صلی الله عليه و آله نقل كرده است كه:

حضرت رسول خدا صلی الله عليه و آله نزد اصحابش آمد و فرمود: در باغهای بهشت بگرديد و بهره ببريد. پرسيدند: ای رسول خدا، باغهای بهشتی كدام است؟

فرمود: مجالس ذكر، باغهای بهشتی هستند. در صبح و شام ذكر خدای نماييد، هر كس دوست دارد كه جايگاه خود را نزد خدا بداند، نگاه كند ببيند خدای تعالی چه جايگاهی نزد او دارد؛ زيرا خدای تعالی بنده را در جايگاهی مینشاند كه بنده، خدای تعالی را در آن جايگاه نشانده است.

و بدانيد كه بهترين و پاكترين اعمال شما نزد صاحب اختيارتان، و بالا برنده ترين اعمال به درجات بهشتی، و بهترين چيزی كه خورشيد بر آن طلوع كرده است، ذكر خدای تعالی است؛

زيرا خدای تعالی از خود خبر داده است و فرموده: من همنشين كسانی هستم كه مرا ياد كنند.

و فرمود: «مرا ياد كنيد تا شما را ياد كنم» به اين معنی: مرا به طاعت و عبادت ياد كنيد تا شما را به نعمت دادن و احسان و رحمت و رضايت ياد كنم.

عدّة الداعی: 253، باب 5، حديث 17؛ بحار الأنوار: 90/ 163، باب 1، ذيل حديث 43.

و آنان كه به كتاب [آسمانی ] چنگ میزنند [و عملا به آياتش پایبندند] و نماز را برپا داشته اند، [دارای پاداشند] يقيناً ما پاداش اصلاحگران را ضايع نمی كنيم. اعراف (7): 170.

نماز را دو طرف روز و ساعات اول شب به پا دار، زيرا خوبیها گناهان را از بين میبرد.

هود (11): 114.

عارف بزرگوار، عالم پرهيزكار، «ملا محسن فيض كاشانی رحمه الله» در كتاب بسيار مهم وافی در باب تعقيبات نماز از معصوم عليه السلام روايت میكند:

«اگر شخص نمازگزار پس از ادای نماز واجب، سر به سجده شكر گذارد و نعمتهايی كه خدای مهربان به او عطا كرده، يك به يك به ياد آورد و شكر كند از سوی حضرت حق به فرشتگان خطاب شود: ای فرشتگان، بنده ام نماز واجبش را ادا كرد و به شكرگذاری من مشغول شد، با او چه معامله ای كنم؟

فرشتگان میگويند: حوائجش را روا كن. خطاب رسد: روا كردم، ديگر چه كنم؟ گويند: به او نجات در آخرت را عطا كن. خطاب رسد: عطا كردم، ديگر چه كنم؟ گويند: وسعت رزق به او عنايت فرما. خطاب رسد: عنايت كردم، ديگر چه كنم؟ گويند: فرزندان شايسته نصيب او كن. خطاب رسد: نصيب كردم.

وقتی نمازگزار در سجده، شكرگذاری میكند خدا خطاب میفرمايد و فرشتگان دعا میكنند تا جايی كه فرشتگان میگويند: پروردگارا، ما آنچه از امور خير بود از پيشگاهت برای او خواستيم و تو عنايت فرمودی، ديگر چيزی نمیدانيم. خطاب رسد: شما نمیدانيد من میدانم، او شكرم را به جا آورد، من هم از او سپاسگزاری میكنم و سپاس من اين است كه درب نعمت را به رويش باز میكنم».

مضمون اين حديث در من لا يحضره الفقيه: 1/ 331؛ التهذيب: 2/ 110 نقل شده است.

هنگامی كه به نماز ايستادی و به سوی قبله رو كردی و فاتحة الكتاب و هر آنچه از سوره های قرآن كه ميسر بود خواندی، سپس به ركوع رفتی و ركوع و سجود را به اتمام رساندی و تشهد خواندی و سلام دادی، همه گناهان بين تو و بين نمازی كه به جا آوردی تا نماز آينده، مورد آمرزش قرار میگيرد.

الأمالی «صدوق»: 549، حديث 22؛ ميزان الحكمة: 7/ 3096، باب الصلاة، حديث 10556.

امير المؤمنين عليه السلام درباره نماز در رواياتی فرموده است:

غرر الحكم: 175، حديث 3341؛ ميزان الحكمة: 7/ 3092، باب الصلاة، حديث 10532.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بسم الله الرحمن الرحیم.

رابطه سوره حمد میان رب و عبد:

شیخ طوسی بزرگ فقیه و اصولی و مفسر کمنظیر در کتاب امالی، و چهره برجسته حدیث شیخ صدوق در کتاب عیون اخبار الرضا از حضرت عسگری از پدرانش از امیر المؤمنین (ع) روایت میکند که آن حضرت فرمود:

رسول خدا گفت: خدای عزّ وجلّ فرمود: فاتحه الکتاب را میان خود و بنده ام تقسیم کرده ام، نیمی برای من و نیمی برای بنده ام و حق اوست هر آنچه بخواهد.

هنگامی که بگوید: بِسْمِ اَللّاهِ اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدا میگوید: بنده ام به نام من آغاز نمود، بر من سزاوار است که امورش را به نفع او به نتیجه برسانم و در احوالش برکت قرار دهم.

چون بگوید: اَلْحَمْدُ لِلّاهِ رَبِّ اَلْعَالَمِینَ خدا میگوید: بنده ام مرا ستایش کرد، و دانست که یقیناً همه نعمتهائی که در اختیار اوست از سوی من است، و بی تردید بلاهائی که از او برطرف میکنم به نیروی فضل و احسان من است، شما را «ای فرشتگان»، گواه میگیرم که به نعمتهای دنیایش نعمتهای آخرت را نیز بیفزایم، و بلاهای آخرت را از او بگردانم، چنان که بلای دنیا را از او برطرف نمودم.

زمانی که بگوید: اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدای جل جلاله میگوید: بنده ام گواهی داد که من رحمان و رحیمم، شما را «ای فرشتگان» گواه میگیرم که: بی تردید از رحمتم بهره ای فراوان و نصیبش را بسیار میدهم.

هنگامی که بگوید: مَالِکِ یَوْمِ اَلدِّینِ خدای جل جلاله میفرماید: شما را گواه میگیرم همچنان که اعتراف نمود، من مالک روز پاداشم، البته حسابش را روز حساب آسان گردانم و از بدیهایش گذشت کنم.

چون بگوید: إِیَّاکَ نَعْبُدُ خدای عزّ و جلّ میگوید:

بنده ام راست گفت، فقط مرا بندگی میکند. شما را گواه میگیرم که حتماً برای بندگی اش آنچنان پاداشی دهم که هرکس بندگی اش را نسبت به من مخالفت کند افسوس و غبطه بخورد.

زمانی که بگوید: وَ إِیَّاکَ نَسْتَعِینُ، خدای عزّ و جلّ میفرماید: بنده ام فقط از من کمک خواست و به من پناهنده شد، شما را گواه میگیرم که بی تردید مددکار اویم و قطعاً در سختیها به دادش میرسم و روز گرفتاریش یقیناً دست او را میگیرم.

چون بگوید: اِهْدِنَا اَلصِّرَاطَ اَلْمُسْتَقِیمَ تا آخر سوره، خدای عزّ و جلّ میگوید: این بنده من است و برای اوست آنچه بخواهد:

دعای بنده ام را مستجاب کردم و آنچه خواست به او عطا نمودم و او را از آنچه در هراس و نگرانی است امان دادم.

منبع: جلد اول تفسیر حکیم علامه حسین انصاریان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

@مامان،مهدیار @m_strong @عطرنرجس1400 @اعتصامی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آرامش4576  

@آرامش4576    

عزیزم قبول کردم درخواست رو♥️

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

لطفا برام دعا کنید

یه مشکلی برای سلامتیمون پیش اومده

واقعا به دعا هاتون محتاجم

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه
لطفا برام دعا کنید یه مشکلی برای سلامتیمون پیش اومده واقعا به دعا هاتون محتاجم

سلام صلوات فرستادم حاجت روا باشین.
تاپیکهای حاجت روایی من رو هم بخونین.

بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
برای حاجت روا شدن، صلوات زیاد به حضرت زینب هدیه کنید!
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7748610
هرکی حاجت داره و دنبال مغفرت و رحمت و اجابت خداست بیاد.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7673836

سلام صلوات فرستادم حاجت روا باشین. تاپیکهای حاجت روایی من رو هم بخونین. بسم الله الرحمن الرحیم. سلا ...

ممنونم عزیزم

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه
اين كتاب رو خودت گردآوري كردي زهرا جون؟ 

بله گردآوریش به لطف خدا با خودم بوده.
ولی نویسنده اصلی علامه حسین انصاریان هستند.
من مطالب رو از کتابهای ایشون استخراج و دسته بندی کردم.
به مؤسسه شون هم زنگ زدم گفتن اشکالی نداره وقتی منبعش رو ذکر کردم.

بله گردآوریش به لطف خدا با خودم بوده. ولی نویسنده اصلی علامه حسین انصاریان هستند. من مطالب رو از کتا ...

واي چقدر عالي

خدا قوت بابت اين كار قشنگت

ورق زدم داخلش و يه سري روايات رو خوندم

لذت بردم عزيز دلم

خدا بده بركت

واي چقدر عالي خدا قوت بابت اين كار قشنگت ورق زدم داخلش و يه سري روايات رو خوندم لذت بردم عزيز دلم ...

خدا خیرتون بده بفرستین برای هرکس نیاز به مطالب رحمت و محبت و مغفرت و اجابت الهی داره!

عزیزم خیلی خوشحال شدم از آشناییتون🌹فارق از دین و مسلک، نیت و انرژی مثبتی هست ک در شما دیدم، باور کنید ذات و نیت انسانها خیلی مهمتر از برچسب دین هست ک خیلیها ب خودشون میزنن تا نقش انسان بازی کنن و سرپوشی روی توحش و بی اخلاقی و بی وجدانیاشون باشه...

باید اعتراف کنم من ب شدت آدم معتقدی بودم و هستم منتها با بزرگ شدن و تجربه بعضی مسائل و البته با کند و کاو و مطالعه وتحقیق فراوان تونستم ب ادمی ک الان هستم تبدیل بشم قبلا مسلمن دو اتشه بودم تهش حسی ک دنبالش بودم پیدا نکردم نتونستم تسلیم تمام فرامین بشم نهایتا با روحیات و جسارتهای من سازگار نبود و با وجود محدودیتهای شدید تونستم ذهنم رو رشد و ارتقا بدم و درک مفهومی از انواع ادیان داشته باشم بدون اینکه حس کنم بازی خوردم...

همین خانواده گرامی همسر جان ک توضیحشونو کامل تو تاپیکم دادم نماز روزشون قضا نمیشه مادره سید هم هست...

خدایی ک ملاک بهشتی شدن بنده هاش ظاهر فریبی باشه خدای من نیس، خدای من ملاک اخلاق مداری و انسانیت افراد رو میسنجه تربیت نفس امیدواری کوشش شادی خیرخواهی رضایت از عملکردمون ....

من برده بهشت و جهنم نیستم از ترس جهنم گناه نکنم و خوبیهام بخاطر غلام و حوری و شراب بهشتی نیست...

انسانیت من انتخاب خودمه منتی رو هیچ دین و خدایی هم ندارم انتظار پاداش هم ندارم همینکه از فردای خودم نمیترسم و ایمان دارم همچیز در جهت خیر من اتفاق میفته یعنی راهم درسته،و هر لحظه و هر ساعت در حال خودسازی هستم و از خوم غافل نمیشم تا مسئولیت خطای خودمو گردن شیطان یا آستین بلوزم بندازم🙏🌹در کل از حستون و شخصیتی ک دارید خیلی لذت بردم و معتقدم ذات خوب با دین یا بی دین میل ب خوبی داره ولی دین هرگز نمیتونه پوششی بر ذات خراب افراد باشه ،موفق باشین🌹

@11aye
@درمسیرخدا
سلام. بفرمایین.
متنشو و کامنتا رو اگه میشه بخونین.