2777
2789
عنوان

توروخدا یه راهکار بهم بدید 😭

87 بازدید | 10 پست

من شوهرم میاد خونه تا بخوابه بره سرکارو ۱۰ساعت سرکاره و کار سختی داره همسایه ما صاحبخونه و مدیر ساختمونه تلویزیون خونه اورده تو اتاق خوابشون که دیوار به دیوار اتاق خوابه و پذیرایی ما سرده و شوهرم روی تخت اتاق میخوابه چندبار شوهرم پیام داده خودم گفتم که تلویزیون ما رو اذیت میکنه بدتر میکنن به من تو برو تختتو ببر تو اون یکی اتاق تراز داره و خیلی سرده و تخت من توی اون اتاق جا نمیشه ۵ماهه از مهلت اجاره ام مونده و فقط کارم شده گریه از دست صدای تلویزیون اینا و تلویزیون جا به جا نمیکنه ببر تو پذیرایی چیکار کنم بنظرتون 

از آقایون سایت متنفرم که ترکوندنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینم اضافه کنم من نه بچه دارم نه سرو صدایی ولی مثلا یه وقت مهمون داشته باشم اونم سالی دوبار محکم میکوبه دیوار و صبح میاد سرم که صدای مهمونت اومد ولی من بگم چون اون واحد بقلی صابخونه اس خونه مال خودشه گوش نمیده و تو این ساختمون همه به مستاجرا زور میگن

خب تا ساعت چندصدای تلویزیون میاد؟

ساعت ۱۱صب تا ۱۱ یا ۱۲شب ولی چون یه دیوار نازکه و دیوار به دیوار اتاق خواب ماس کلا صدای تلویزیون همش میاد اونم با صدای بلند 

و اینم اضافه کنم من نه بچه دارم نه سرو صدایی ولی مثلا یه وقت مهمون داشته باشم اونم سالی دوبار محکم م ...

چه بی منطق شوهرت حتما بنده خدا خیلی بی زبونه،شما هم داری اجاره میدی به صاحبخونه ات بگو اون بهشون تذکر بده یعنی چی آخه

چه بی منطق شوهرت حتما بنده خدا خیلی بی زبونه،شما هم داری اجاره میدی به صاحبخونه ات بگو اون بهشون تذک ...

صابخونه ام ایران نیست فقط اجاره ماه به ماه میدم واتساپ و یبار گفتم گفت به مدیر ساختمون بگین که این همسایه بی فرهنگ من خودش مدیر ساختمونه