2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن عزیزم

حتما

خواهر منم تازگی درگیر سرطان سینه شده

آدم مجبوره با مشکل جدید کنار بیاد و باهاش مقابله کنه. و اول تا آخرش رو به خدا بسپاره 

مگه ما آدما چه کار دیگه ای ازمون برمیاد؟

حتما خواهر منم تازگی درگیر سرطان سینه شده آدم مجبوره با مشکل جدید کنار بیاد و باهاش مقابله کنه. و ...

الهی ک زودتر خوب شه😭😭

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
این خلاصه پرونده هستش عزیزم  ج آزمایش و بزار  دلیل نمیشه بعضی اوقات عفونت ویروسی گلبول خ ...

بد عکس گرف معلوم نیس😭

دکتر گفت هرچی زودتر ببرینش تهران پیگیری کنه نه سال این علائم رو داشت تازه رفت دکتر

سرطان خون میرن نمونه از مغز استخوان میگیرن

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
بد عکس گرف معلوم نیس😭

چیزی نیست عزیزم 

بابا سالمه بیچاره ، همه چیش بدون علامته 

گلبول امکان داره به خاطره یه بیماری ویروسی بالا و پایین بره ، 

کاهش وزن داشته ؟؟ 

علائم چی داره دقیقا ؟؟

چیزی نیست عزیزم  بابا سالمه بیچاره ، همه چیش بدون علامته  گلبول امکان داره به خاطره یه ب ...

خدا از دهنت بشنوه از لثه خون میاد خون دماغ میشد یهو رو تنش دون دونای قرمز میزد بعد پنج دقیقه خوب میشد استخون درد شدید