2777
2789
عنوان

بیاید کمک🥺

85 بازدید | 7 پست

من پدرم یک دوستی داره که استاده دانشگاهه و یه پسر داره که از من بزرگتره من ترم ۱هستم اون ترم ۶

من خودم اون پسره رو دوست داشتم ولی با یه دختر دیگه از یه شهر دیگه دوست شد من هم پیج اون دختر رو پیدا کردم باهش دوست شدم دختره به پسر دوست بابام گفت من با خانم فلانی که من باشم دوست شده و حالا میخوان باهم ازدواج کنن پسره بعد چند وقت رفته خانوادشو راضی کرده مادر پسره گفته که اشنایی ندارن پسره منو معرفی کرده گفته چرا دختر دوست بابا مادر پسره هم قراره بیاد پیش من برای تحقیق من میدونم که بعدش پدر و مادرم بفهمن برخورد خوبی با من نمیکنن میگن آبروی ما رو بردی من چی کار کنم🥺🥺😔 

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟؟؟تو که با دختره دوس بودی چرا خانوادت ناراحت بشن؟

آخه خانواده من طوری هستن که اصلا دوست ندارن من دوست مجازی چه دختر و چه پسر داشته باشم بفهمن قطعا ناراحت میشن

یه جوری نوشتی  از اونجایی که با دختره دوست شدی دیگه نگرفتم منظورتو

دوستم به پسره گفت من با خانم فلانی دوس شدم حالا پسره هم به مادرش گفته و قراره بیان پیش من تحقیق و خانوادم بفهمن ناراحت میشن

دوستم به پسره گفت من با خانم فلانی دوس شدم حالا پسره هم به مادرش گفته و قراره بیان پیش من تحقیق و خا ...

چرا باید ناراحت شن؟؟؟مگه کار بدی می‌کنی!!!

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)