2777
2789
عنوان

خانومیا 😍 مامانا بیاید

105 بازدید | 21 پست

سلاممم روزتون پیشاپیش مبارک 😍🌿 خدا سایه ی شما مهربونا رو از سر کوچولو های دوست داشتنی تون کم نکنه✨😌 مرسی که هستید و واسه بچه هاتون از جون و دل مایه میزارید بعضیا تاپیک واسه روز مادرمو دیدن و من واقعا خیلی حرص میخورم که نمی‌دونستم چیکار باید بکنم اما خیلی خوشحال شد و لبخندش برام خیلی با ارزش بود 

دیشب داداشم رفت پول جمع کردن منو لو داد صبح خیلی مثل عصبی بودم داشتیم از مدرسه برمی گشتیم دیدم یه جا گلدون صفاری رنگی میفروشه مامانم خیلی به گل و گیاه اهمیت میده. گل آپارتمانی داشت مامانم گفت کاش پول داشتم می‌خریدم منم از خدا خواسته با ذوق گفتم پول میدم برو بهر هر کدومو دوست داشتی گفت خوب خودت برام بخر رفتم پایین یه گلدون ۴۵ تومنی سفال که باهام ۴۰ حساب کرد با یه گلدون کاکتوس فانتزی رنگی کوچولو هربدم براش بردم بعد آمد پایین دو تا گلدون دیگه خریدیم یکی ۳۵ و یکی ۲۵ البته اونا خودش پول داد مال من ته کشید 😌😂💔 حالا عکسشو میزارم یه ۲۵ هم بر خالم لایه کاکتوس کوچولو خرید 😍💫 خیلی ذوق کرد و خوشحال خیلی از خدا ممنون شدم که واقعا چیزی که مامانم میخواستم بهش داد 🥴💯 حالا عکس میزارم براتون نظرتونو بگید واقعا خوشحال شد توری که تورا هی یه نگا به جلو میکرد ینگاه به گلدون منم داد زدم و با خنده گفتم الان تصادف میکنیم دیوونه نکن 😂 اونم گفت خیلی بانمک و خوشگلن خوب 😍 خیلی خوشحالم کرد . روزتون مبارک 🥳💕 @ماندانا_عشق_بهروزم  

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.