2777
2789

شاعری که برلی زنده نگه داشتن زبان فارسی ۳۰ سال زحمت کشید ولی روز تولدش رو یه تعداد مسخره می کنن

هفته ی قبل من فردوسی بودم سر خاک ایتاد شجریان هم رفتم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون 

انشاءالله که تو همه جای ایران به جای اینکه از واژه های بیگانه استفاده کنیم از واژگان پارسی استفاده کنیم.

نگیم اوکی ، تایم ، فیک ، مَچ ، ادیت، اولتیماتوم ، رفرنس و.....

این ها واژگان بیگانه هست.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
ممنون  انشاءالله که تو همه جای ایران به جای اینکه از واژه های بیگانه استفاده کنیم از واژگان پا ...

من خودم  یه تاپیک زدم که از واژگان پارسی استفاده کنیم  انقدر توهین کردن که تو با زبان های دیگه مخالفی و متعصبی که کلا تاپیکم ترکید 😶😶

اینجا کسی گنجایش این حرفا رو نداره 

من خودم  یه تاپیک زدم که از واژگان پارسی استفاده کنیم  انقدر توهین کردن که تو با زبان های ...

آره خیلی ها مثل دو روی سکه دو رو هستند اگه بگی از واژه های اصیل پارسی استفاده کنید میگن تو متعصبی و اگه به ضد این کار تبلیغ کنی باز همچنان که بهت گفتن متعصب میان میگن ما نوادگان کوروش هستیم و فلان و...

اصلا همه شدن یک مشت غرب زده فقط گوششون به خائن های اروپایی و آمریکایی هست.

در حالیکه ما برهنگانی هستیم که زیر پامون پر از گنج هست و خیلی پشتوانه تاریخی و علمی و فرهنگی و دینی مون قوی تر هست.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

تاپیک اخرتو قفل کردی اومدم اینجا بگم:

ظاهرا سینمای ما مثل هالیوود دست یهودیاست. راجب شاهنامه، و اینهمه شخصیت علمی مذهبی ادبی ایران (ابن سینا، مولانا، خیام، خوارزمی ،...) حتی ۱۴ معصوم! فیلم نداریم ولی تا دلت بخواد راجب پیامبرای بنی اسراییل سلیمان و یوسف و موسی و عیسی و مریم و اصحاب کهف و ... فیلم ساختن!

زنده باد ایران و ایرانی و زنده باد ایران اصیل بدون کلمات اعراب :) 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه