2777
2789

ابجی میکه برا خود مامان چیزی بخر.

ولی بنظرم چون اهل کباب و چیزای رزیمی هستن هواپز اینام خوبه نه؟؟

یا انگشتر بخرم. مامانم طلا زیاد داره ولی اهل استفادش نیست.

چه کنم

وسایل خونه ب نظرم کادو روز مادر نیس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هواپز خوبه اگه فر نداره‌ . وسیله خونه خیلی خوبه اگر واسه علایق خودش بخری نه کل خانواده. 

نمیدونم چی دوست داره.

فقط میشه لباس خرید اونم که زیاد دارن.

ابجیم کیف میخواد بخره.

طلا بده بخرم؟؟گوشواره یا انگشتر سبک مثلا سه گرم

نمیدونم چی دوست داره. فقط میشه لباس خرید اونم که زیاد دارن. ابجیم کیف میخواد بخره. طلا بده بخرم؟؟ ...

طلا بهترین چیزه حتی اگه وزنش کم باشه. با سه گرم میتونی یه گوشواره یا انگشتر خوب پیدا کنی. مخصوصا انگشتر که نما و مقاومتش خوب باشه ولی گرمش کم باشه زیاد هست

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
طلا بهترین چیزه حتی اگه وزنش کم باشه. با سه گرم میتونی یه گوشواره یا انگشتر خوب پیدا کنی. مخصوصا انگ ...

همسررم برام ی انگشتر دو گرم و خورده خریده نگین داذ خوشگله. از همین بخرم برا مادرم؟