2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین😭

13457 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها صبحتون بخیر

من ۲ هفته پیش رفتم سونو گفت ۷هفته و ۱ روزی جنین قلب نداره،بعد از دو هفته باز رفتم سونو نوشته ۶هفته و ۲ روز فاقد قلب😞😞😞چجوری میشه جنین سنش کم بشه اخه؟دکتر میگه توقف رشد داشته اخه توقف رشد مگه نباید تو همون هفته مثلا ۷ هفته بمونه چرا شده ۶هفته و ۲ روز؟😭😭

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

تورو خدا اگه امیدی هست اگه اطلاعی دارید بهم بگید!! امروز میخام برم بیمارستان برای سقط با وجود کلی علائم،تهوع و درد سینه

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرین روزپریودیت کی بوده؟ازهمون موقع حساب کن سن جنین بدست میاد دکترچی بت گفت؟

۲۶ابان الان باید ۹ هفته باشم،چهارشنبه هفته قبل رفتم سونو نوشته ۶هفته و ۲ روز

مصلحت خدا چی بوده فقط خودش عالمه،جنین وقتی که رشد وضربان نداره از خودش ماده ای تولید میکنه که برای ب ...

این دومین باره که اینجوری میشه،راضیم به رضای خدا حتما حکمتی داره

برای منم این مسئله پیش اومده بود ۴هفته هر هفته رفتم سونو ولی توی ۶هفته و پنج روز متوقف شده بود دیگه رفتم بیمارستان سقط کردم.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 
این دومین باره که اینجوری میشه،راضیم به رضای خدا حتما حکمتی داره

هرچی به صلاحه خدا همونو براتون بخاد،اما قبل اقدام دکتر برین اساسی پیگیر شین مداوا کنین ببینین علت کار چیه بعد اقدام کنین

دکترت چی گفت...منم شکم اولم ۷هفته رفتم سونوقلب نداشت خودبخودسقط شد...لکه بینی دردشکم نداری؟

دکتره میگه سقط کن،لکه بینی و درد ندارم اصلا فقط تهوع و سینه درد دارم