من ۲ هفته پیش رفتم سونو گفت ۷هفته و ۱ روزی جنین قلب نداره،بعد از دو هفته باز رفتم سونو نوشته ۶هفته و ۲ روز فاقد قلب😞😞😞چجوری میشه جنین سنش کم بشه اخه؟دکتر میگه توقف رشد داشته اخه توقف رشد مگه نباید تو همون هفته مثلا ۷ هفته بمونه چرا شده ۶هفته و ۲ روز؟😭😭
انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)
تورو خدا اگه امیدی هست اگه اطلاعی دارید بهم بگید!! امروز میخام برم بیمارستان برای سقط با وجود کلی علائم،تهوع و درد سینه
انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخرین روزپریودیت کی بوده؟ازهمون موقع حساب کن سن جنین بدست میاد دکترچی بت گفت؟
۲۶ابان الان باید ۹ هفته باشم،چهارشنبه هفته قبل رفتم سونو نوشته ۶هفته و ۲ روز
مصلحت خدا چی بوده فقط خودش عالمه،جنین وقتی که رشد وضربان نداره از خودش ماده ای تولید میکنه که برای ب ...
این دومین باره که اینجوری میشه،راضیم به رضای خدا حتما حکمتی داره
دکتره میگه سقط کن،لکه بینی و درد ندارم اصلا فقط تهوع و سینه درد دارم