اگه شیر گرم باشه موقع زدن آب میندازه
زمانی که از گرمخونه برش میداری
یه دستمال مثل درخفه قابلمه ببند به درش
بعد بزار یخچال تا ۲۴ساعت کامل
ناخنک خنک سرد نشده قاشق نزن توش
اون دستمال برای چیه ؟؟؟زمانی که گرمه میزاری جای خنک
بخار میکنه مثل قطرات آب برمیگرده تو خود ظرف
تموم مغازه دارها
تو سطل در باز میزارن تو یخچال
ولی چون تو یخچال های ما. همه جور مواد غذایی هست وماست بو میگیره درب میزاریم روش
اگه شیر موقع زدن دماش زیاد گرم باشه
هر رکاریش کنی آب میندازه
تو نت بزن دمای شیر برای زدن ماست
تو زمستان چنددرجه باید باشه
تو تابستان چند درجه باید باشه
دو درجه از اینها کمتر کن
اوکی
تا سرد سرد هم ن ن نشده قاشق نزن تو ماست