2777
2789

امروز شماره يه نفرو كه فاميليش مشابه  يه اقايي كه قبلا همكلاسي بوديم سيو كردم كه بهش پيام بدم براي كاري ، بعد اشتباهي به اون همكلاسيم  پيام دادم(من ده سال پيش عاشق اين اقا بودم)

بعد همكلاسيم پيام داد من فلانيم و اشتباه پيام دادي ، منم عذرخواهي كردم  

دوباره پيام داد خانواده خوبن كه كلا پيامشو سين نزده پاك كردم 

اينو بگم من كلا شماره هيچكسو پاك نميكنم و خطمم از اول همين بوده و دوستيمون در حد فقط تلفني بود(پس لطفا مريم مقدسا نصيحت نكنند )  

فقط قصدم از گفتن اين مطلب رسيدن به اين نكته جالبه: دخترخانوماي جوون و كم سن  بهتون بگم من ده سال پيش كشته مرده اين اقا بودم كه با وجود سر بودن من  از هر لحاظي تركم كرد،امروز همش فكر ميكنم من از چي اين خوشم ميومد!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

من چه مشكلي داشتم كه عاشق يه مرد كه ده سال ازم بزرگتر و بي پول و بيكار و بد رفتار و .. بود شدم

شوهر الانم هزار برابر از اون اقا بهتره و من از خدا شاكرم كه تو اون بازه ي زماني اون اقا منونخواست و باش ازدواج نكردم چون مطمئن بودم با اون اخلاقش صددرصد جدا ميشدم

عزيزانم  از خدا به زور چيزيو نخواين شايد به صلاحتون بوده 

من انموقع نماز ميخوندم از خدا با گريه و زاري ميخواستمش 

چقدر از قانون جذب استفاده كردم ، چقدر دعا كردم.....

يه بار  تفعل به  حافظ زدم با تمام قلبم نيت كردم كه به صلاحه بهش برسم كه اين  شعر اومدكه  بيت اولش اين بود ،  هيچ وقت يادم نميره... قربون حافظ برم كه لسان الغيبه

من همان ساعت كه از او مي خواستم شد توبه كار 

گفتم اين شاخ ار دهد باري پشيماني بود 

...

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
مریم مقدسم قصد نصیحت دارم 😁😁😁😁هاهاها

😃

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاملا درکم میکنم منم مثل شما تو بک رابطه ایی بودم که مجبور شدیم جدا بشیم منم مثل این دیونه ها گریه میکردم حتی مثل شما از روش قانون جذب استفاده میکردم 

الان یک سال گذشته یک نفر اومد تو زندگیم که خیلی دوسش دارم اونم خیلی عاشقمه برای من حاضره هر کاری بکنه 

و من فهمیدم مسیر زندگی به سمت خیره و خدا حواسش به ما هست

من یک سِخمِت واقعی ام اما تو این دنیا چیکار میکنم؟!
عزیزم کاملا درکم میکنم منم مثل شما تو بک رابطه ایی بودم که مجبور شدیم جدا بشیم منم مثل این دیونه ها ...

دقيقا عزيزم اون چيزي كه مال تو از تو گرفته نميشه

همه ي اين استرسا كه اگه بره اگه ولم كنه چي ميشه 

همش الكيه... 

به خدا كه توكل كني بهترينا رو سر رات مياره

اخ كاش عقل الانمو داشتم 

دخترا ترخدا عمرتونو براي ادماي اشتباه نذاريد 

حيف جووني و اشكاتون نيست 

اوني كه بايد بمونه ميمونه

خدا رو شکر ❤ ان شاءالله همیشه خوشبخت و شاد باشید❤

ممنون عزيزم انشاا.. شمام شاد و سلامت باشين♥️♥️