هر کدوم واسه هزینه های خودشون بر میدارن ولی بابای دختره باید چند سال بره زیر بار قسط اکثرا هم واسه جهیزیه اس ولی پسره هم برای خرج عروسی یا جهاز خودش بر میداره وامو باید خودش پرداخت کنه!!!!! خب بازم از جیب دختر میره ! یه بار از جیب باباش یه بار از جیب شوهرش! خب چرا خانواده پسر نمیدن؟! این چه وضع مسخره ایه! اصولش اینه که دو طرف کمک کنن دیگه. اگه بخواد دخترم بده مال خودشو که سخت میشه ولی خانواده پسر میتونن کمک کنن که نمیکنن اکثرا
لابد خود پسر غرورش اجازه نمیده پدرش پرداخت کنه..خواهرم قسط وام جفت پسراشو داد با تمام هزینه های دامادی و خرید..اما دخترخاله م حتی قسط وامشو هم خودش داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه دختری که میره سرکار همیشه جهیزیه شو خودش میده؟! من میرم سر کار ولی الان دارن خانوادم میدن چون جه ...
خب پسراهم بعضیا خانوادشون کمکشون میکنن
اونایی هم ک نمیکنن یا ندارن یا خسیسن
که درمورد دخترا هم صدق میکنه این موضوع
همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴
چرا باید بده تو قسط و قرض باشن اول زندگی؟! پس نقش خانواده جیه
نمیدونم والله حتما بعد از این تفکر شما این مدل که بچه ها عصای پیری پدر و مادر هستن در میاد !!!
چی میشه اینقدر وابسته هستید
شما دارید زندگی شروع میکنید
خودتون رو پای خودتون باشید بابا
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
چرا باید بده تو قسط و قرض باشن اول زندگی؟! پس نقش خانواده جیه
چرا باید خانواده بدن؟ زن و شوهر تشکیل زندگی میدن باید رو پای خودشون بایستن و باهم بسازن زندگی رو .زن و شوهری که نمیتونن وسایل اولیه شون رو بخرن هنوز اماده ازدواج نشدن.
چرا باید خانواده بدن؟ زن و شوهر تشکیل زندگی میدن باید رو پای خودشون بایستن و باهم بسازن زندگی رو .زن ...
ای بابا از اون حرفا بود! تو این اوضاع اقتصادی که حداقل جهاز ۳۰۰ تومنه عروسی ۱۰۰ تومن رهن یه خونه معمولی ۳۰۰ تومن به نظرت دختر پسر چند سال باید کار کنن و تو چند سالگی ازدواج کنن؟! شما مثل اینکه دلتون خوشه! چندسال پیش ازدواج کردین خبر ندارین