2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 182 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دختری که میره سرکار همیشه جهیزیه شو خودش میده؟! من میرم سر کار ولی الان دارن خانوادم میدن چون جه ...

خب پسراهم بعضیا خانوادشون کمکشون میکنن

اونایی هم ک نمیکنن یا ندارن یا خسیسن

که درمورد دخترا هم صدق میکنه این موضوع

همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴
وام دختره رو که خانوادش برداشتن جهیزیه خریدن داماد میده؟!

اره داییم ازدواج کرده الان قسط وام خودش داره میده گاهی هم پدربزرگم و میشه پدر داییم کمکش میکنه اما خونواده دختره یه ریالم خرج نکردن 

چرا باید بده تو قسط و قرض باشن اول زندگی؟! پس نقش خانواده جیه

نمی‌دونم والله حتما بعد از این تفکر شما این مدل که بچه ها عصای پیری پدر و مادر هستن در میاد  !!! 

چی میشه اینقدر وابسته هستید 

شما دارید زندگی شروع میکنید 

خودتون رو پای خودتون باشید بابا 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
مگه دختری که میره سرکار همیشه جهیزیه شو خودش میده؟! من میرم سر کار ولی الان دارن خانوادم میدن چون جه ...

من مجردم و شاغل ولی اگ ازدواج کنم همه رو پدرم میده اول راهی از پس همه چی برنمیام که زیر بار قسط

توام اگ دیدی خانواده پسر خودشونو کشیدن عقب زیاد به پدرت فشار نیار، ولی اگ همسرت وضع مالیش خوبه و مهم نیس براش به خانوادش اهمیت نده بیخیال

نمی‌دونم والله حتما بعد از این تفکر شما این مدل که بچه ها عصای پیری پدر و مادر هستن در میاد  !! ...

وا! کسی که داره چرا نده؟! شما دلت نمیاد به بچت کمک کنی پا بگیره زندگیش؟!

چرا باید بده تو قسط و قرض باشن اول زندگی؟! پس نقش خانواده جیه

چرا باید خانواده بدن؟ زن و شوهر تشکیل زندگی میدن باید رو پای خودشون بایستن و باهم بسازن زندگی رو .زن و شوهری که نمیتونن وسایل اولیه شون رو بخرن هنوز اماده ازدواج نشدن.

چرا باید خانواده بدن؟ زن و شوهر تشکیل زندگی میدن باید رو پای خودشون بایستن و باهم بسازن زندگی رو .زن ...

ای بابا از اون حرفا بود! تو این اوضاع اقتصادی که حداقل جهاز ۳۰۰ تومنه عروسی ۱۰۰ تومن رهن یه خونه معمولی ۳۰۰ تومن به نظرت دختر پسر چند سال باید کار کنن و تو چند سالگی ازدواج کنن؟! شما مثل اینکه دلتون خوشه! چندسال پیش ازدواج کردین خبر ندارین