2777
2789
عنوان

دلم گرفته میاین گوش کنید

88 بازدید | 15 پست

سلام دوستان‌.حقیقتش ما چند وقت یه ماشینونداریم بخاطر خرید خونه فروختیم بعد ماشین بابام دستمونه مامانم بهم گفته ک ماشین مال خودت بشه چون تو برامون خیلی کم خرج بودی ولی واسه خواهر برادرت خیلی خرج کردیم.ب شوهرم گفتم مامانم گفته ماشین برای شما بشه اون گفت آره چون من کمک کردم ک بابات قبلا سود کنه بابات اینکار کرده.در صورتی ک اصلا اینطوری نیس و کمک همسرم ی پدرم خیلی خیلی کمتر از قیمت این ماشین بود نصفش هم نبود.الان لجم گرفته ک شوهرم همچین برداشتی کرده

پدر مادر خودش باهاش حساب کتاب دارن و ما کمکی ازشون ندیدیم اما پدر مادر من حاضر همچین کمکی کنم و اون ب خودش میگیره.یعنی رو حسابی محبتشون نمیزاره.دلم برای پدر مادرم سوهت بنطرتون من حساسم؟یا حق دارم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر پرروئه همسرت

ببخشید 🥴

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
پدر مادر خودش باهاش حساب کتاب دارن و ما کمکی ازشون ندیدیم اما پدر مادر من حاضر همچین کمکی کنم و اون ...

حق داری کاملا❤️

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
پدر مادر خودش باهاش حساب کتاب دارن و ما کمکی ازشون ندیدیم اما پدر مادر من حاضر همچین کمکی کنم و اون ...

نه حق داری ناراحت بشی.پدر مادرت از سر احسان و محبت این کار رو کردن.جواب محبت این طرز رفتار نیس

آرام باش که دنیا محل گذر است...
خدوم میدونم بنطرتون چیکار کنم

کاری لازم نیست بکنی عزیزم

دیگه تربیتش اینطوریه

کم کم جوری رفتار کن که فرق بین حساب کتاب و محبت رو متوجه شه

الان هم کشش نده و الکی خودتو ناراحت نکن 

❤️❤️

خدوم میدونم بنطرتون چیکار کنم

باهاش حرف بزن و بهش بگو رفتار تو درست نیس.اونا وظیفه ای ندارن که بهت ببخشن این ماشینو.و اگر تو هم اون کار رو کردی که بابای من سود کنه شاید هر دامادی بود اون کار رو میکرد و محبت تو بوده و......اگه حرفاتو قبول کرد و به صراط مستقیم شد که شد وگرنه به مامانت بگو ما ماشینو قبول نمیکنیم و بده بره چون به چشم شوهرت نیس

آرام باش که دنیا محل گذر است...