2777
2789

چندین ساله این حس غم همراهمه وگاهی یادش میوفتم امشبم یاد این موضوع افتادن ودلم گرفت

بچه بودیم من ۱۲.۱۳سالم بود برادرم ۱۰.۱۱سالش برادرم یه دوست داشت. یروزداداشم  از مدرسه اومد خونه بایه حال ناراحت گفت مامان دوستش فوت شده همه رفتن امامزاده دفنش کنن اومده بوداز مدرسه همسایه ها گفته بودن که مامانش فوت شده بعد داداشم گفت کرایه نداره بره امامزاده🖤

مامانم خونه نبودوماهم گشتیم تا پول براش پیدا کنیم 

تا پولو ببره بده دیده بودکه رفته

همیشه برای حال اون لحظه ی اون بچه دلم میسوزه الان دیگه مردی باید شده باشه قضیه برای۱۷سال پیشه

خودم تا مدتها فوبیای اینو داشتم که از مدرسه برمیگردم ببینم خدای نکرده مامانم چیزیش شده کل دوران نوجوانی من بااین ترس گذشت

یهو یادش افتادم گفتم بنویسمش

روح همه ی مادران رفته قرین رحمت

ومادرایی که هستن و خدا برای بچه هاشون حفظشون کنه❤

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکم همین فوبیا رو داشتم همش تصور میکردم مامانم تو تنهایی حالش بد نشه خیلی بده میفهمم چی میگی🖤

بدتر از همه یروز دقیقا برگشتم و دیدم مامانم نیست همسایمون گفت پاش شکسته و رفته گچ بگیره خدا میدونه تا باچشم خودم نبینمش باور نمیکردم فکر میکردم دروغ میگن من خیلی وابسته ی مامانمم حتی الان که دوتابجه دارم خودم

اخیییی عزیزمممم بمیرم براش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا نکنه عزیز دلم

منم دقیقا عین شما منتها من از مدرسه برگشتم دیدم دختر همسایمون و کلی فک و فامیل مرده بودن بعد وقتی از مدرسه میومدم به سر کوچه میرسیدم کوچکترین صدای از خونه ها میومد ضربان قلبم میرفت بالا بدو بدو تا خونه💔😑

بدتر از همه یروز دقیقا برگشتم و دیدم مامانم نیست همسایمون گفت پاش شکسته و رفته گچ بگیره خدا میدونه ت ...

وای چی کشیدی 😬 من بودم همونجا سکته رو میزدم 

En contra Significado com você🍂🍂    meu amigo🕊🕊🕊
وای چی کشیدی 😬 من بودم همونجا سکته رو میزدم 

خیلی سخته ترس از دست دادن

میدونی بلاخره یروز این اتفاق میوفته واین از همه چیز بدتره

خیلی سخته ترس از دست دادن میدونی بلاخره یروز این اتفاق میوفته واین از همه چیز بدتره

خدا نیاره اون روز رو تا هستن قدر بدونیم گاهی زود دیر میشه خیلی زود 

En contra Significado com você🍂🍂    meu amigo🕊🕊🕊
خدا نیاره اون روز رو تا هستن قدر بدونیم گاهی زود دیر میشه خیلی زود 

دقیقا الهی عمر باعزت داشته باشن

چقدرسخت بودوقتی خبرفوت پدرموشنیدم دانشجوبودم اخرترم بود۱۰ساعت طول کشیدبرسم خونه...بااتوبوس.‌‌.‌.دوسال افسردگی گرفتم.‌...قبلشم شکست عقشی داشتم....بعدشم یه زجرهایی کشیدم که هزاربارارزوی مرگ کردم...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
چقدرسخت بودوقتی خبرفوت پدرموشنیدم دانشجوبودم اخرترم بود۱۰ساعت طول کشیدبرسم خونه...بااتوبوس.‌‌.‌.دوسا ...

الهی خدا رحمتشون کنه

خیلی سخته درکت میکنم

انشالله همه گرفتاریات حل میشن