2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم 😭

339 بازدید | 15 پست

۳ ساله ازدواج‌ کردم خانواده شوهرم بچه میخوان مادر شوهرم گیر میده میگه که تو نمیتونی باردار بشی عرضه نداری همش همین حرفارو میگن ولی من کلا ۱۹ سالمه خیلی ضعیفم الان توان بارداری ندارم حرفاشون رو شوهرم تاثیر گذاشته آخه یعنی چه خیلی بدبختم الان نصف شبه انقدر گریه کردم خوابم نمیبره 😭😭لطفا بگید چیکار کنم طلاق بگیرم ولی شوهرمو دوس دارم یا باردار شم آخه دختر عمم ۱۷ سالش بود زایمان کرد فوت شد منم میترسم لطفا راه حل بدید واقعا دلم میخواد خودکشی کنم😭

💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

۱۹سن کمی نیس ک .اول تا اخر باید بیاری خب بیار

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

از  مرگ بر اثر زایمان میترسی بعد میگی خودکشی کنم؟

چه تناقضی!

دیگه خانواده ای که بچه واسه پسرشون گرفتن دقیقا به این دلیل گرفتن که حتی کارای  رخت خوابشم کنترکنن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

من الان 20 سالمه 19 زایمان کردم خیلی طعم شیرینی مادر شدن خداروشکر خدا دخترم رو داد بهم اگه نبود تا الان تو این زندگی مرده بودم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
خودم ازدواج کردم 

وقتی خودت انتخاب به ازدواج کردی بچه نیستی گلم اگه بچه ایی باید موقع انتخاب به ازدواج هم میگفتی بچم 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
خب میترسم 

گل دختر اگه میترسیدی چرا ازدواج کردی .ته ته ازدواج بچه دار شدنه راهیه ک باید رفت چ الان چ ۱۰سال دیگه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤