2777
2789
عنوان

بشتابید

51 بازدید | 7 پست

دوبار از گروه خارج شدم منو اد کردن باز حالا باز لفت دادم چون دیگه خوشم از ادا هاشون قیافه گرفتنا پز دادن هاشون نمیومد واقعا دیگه حوصلش و نداشتم 

حالا باز اومدن پی وی چرا رفتی 

چی بگم یه چیزی پیش پام بزارین بگم 

که به چه دلیل رفتم 😂😂😂

مرسی دوستان 

کاربری سوم برای رد گم کنی جاری یو ها ها هامن زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎

گروه واتساپ

کاربری سوم برای رد گم کنی جاری یو ها ها هامن زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎

راستشو بگو 

النجات فی الصدق

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستشو بگو   النجات فی الصدق

بگم خوشم ازتون نمیاد 🤐🤐😐

بگم خوشم ازتون نمیاد 🤐🤐😐

نگو ازتون خوشم نمیاد بگو این مدل اداها و پز دادن ها رو همچین نمی پسندم  

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
نگو ازتون خوشم نمیاد بگو این مدل اداها و پز دادن ها رو همچین نمی پسندم  

حالم خیلی بده 

هرچی بلا سرم میاد تقصیر جاریمه

عزیزم هیچکس به اندازه خودت نمی تونه بهت کمک کنه 

اگه خودت نخواهی نه جاریت و نه هیچکس دیگه ای نمی تونه حالتو بد کنه 

پس قوی باش و به خودت اطمینان بده که حالت خوب خوبه

عزیزم هیچکس به اندازه خودت نمی تونه بهت کمک کنه  اگه خودت نخواهی نه جاریت و نه هیچکس دیگه ای ن ...

مرسی عزیزدلم