پریmah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 45 عنوان اچ پی وی مثبت وپرخطر...اما کلپوسکوپیم نرمال بود...گفت واکسن بزنم 114 بازدید | 12 پست اچ پی وی مثبت و دو نوع خطرناک۳۱و۶۸تست پاپ اسمیرم منفی بود شکرخدا...وکلپوسکوپی شدم ونرمال بوداما دکتر گف واکسن گارداسیل بزنم...بنظرتون الان تاثیر داره ۴۰ سالمه...گف خاموش میشهتاثیر داره یعنی واینکه ایرانی یاخارجی.چون قیمت خارجی خیلی بالاس 1400/11/01 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 16472 بزن وقتی دکترت گفته دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7491 عزیزم میشه بپرسم طریقه انتقالش غیر از نزدیکی چیه ؟ امکان انتقالش از استخر و جکوزی هست؟ از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
پریmah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 45 عزیزم میشه بپرسم طریقه انتقالش غیر از نزدیکی چیه ؟ امکان انتقالش از استخر و جکوزی هست؟ نمیدونم.اما میگن اپیلاسیون یا لیزر..اما بیشتر از طریق نزدیکی سرایت میکنه
پریmah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 45 اگه دوست داشتی بگو چه جوری مبتلا شدی خودمم نمیدونم🥺اما میگن از طریق نزدیکیه.من همسرم زگیل داره.حتما ازون گزفتم
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7491 خودمم نمیدونم🥺اما میگن از طریق نزدیکیه.من همسرم زگیل داره.حتما ازون گزفتم عزیزم شوهرت زگیل کوچیک گوشتی داره؟ شوهرمنم داره و منم جدیدا حس میکنم داخل واژنم ی تغییراتی کرده 😔 هنوزم دکتر نرفتم .... از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7491 نمیدونم.اما میگن اپیلاسیون یا لیزر..اما بیشتر از طریق نزدیکی سرایت میکنه ای وای ...منم لیزر میرفتم 😔 جدیدا حس میکنم منم مبتلا شدم از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
پریmah مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 45 ای وای ...منم لیزر میرفتم 😔 جدیدا حس میکنم منم مبتلا شدم باازمایش اچ پی وی مشخص میشه فقط.نگران نباش
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7491 باازمایش اچ پی وی مشخص میشه فقط.نگران نباش انشاالله ک ازشماهم خیلی زود درمان بشه 😔 از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
نباتی۲۷ عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 912 باازمایش اچ پی وی مشخص میشه فقط.نگران نباش درمان شدید شما کامل؟؟؟ منفی شدید؟؟ برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃