2777
2789

رفته بودم قصابی ، خیلی هم شلوغ بود😐

قصابه ، گوشت هرکی آماده میشد اینجوری صداش میزد: 📢

گوساله کی بود ؟؟🗣☹️

گوسفند بیا جلو !☹️

به یکی هم گفت: تو گوسفندی؟؟☹️

گفت نه آقا من گاوم 😶

خوشبختانه من جیگر خواسته بودم😊😜

گفت جیگر بیاد جلو😂

🤣

اینجا هستم به 2 دلیل 1. بیاموزم 2. دانسته ها و تجربه های ناچیز خود را بی منت در اختیار اعضای سایت قرار دهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، چند ساله اینجا نبودم. قبلا تاپیکهاتونو دنبال میکردم ، خوب هستید ؟

سلام عزیزم شکر گلم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بگو 

هیچی یه خاطره سر حاضر جوابی من با استادمه که خیت کردمش 

ولی انگار همه اینجا ناراحتن احساس کردم به جو اینجا نمیخوره، نگم بهتره😢😬😬😬

اسی عزیز هر وقت ناراحتی میای میگی دلداری و کمک و اینا در نتیجه افراد غمگین تر از خودت رو دورت جمع میکنی این اشتباهه

بهتر بود میگفتی بچه ها بیان مطلب طنز بذارن یا یه دغدغه ی جالبیو تو زندگی بهت پیشنهاد بِدَن تا از دپرسی در بیای. 

الآنم منم ناراحت شدم با پستای کاربرا 

یاد مشکلات خودم افتادم 😬😬😬😢😢😢

دیگم نمیتونم خاطره بامزه تعریف کنم 

اصلا من قههههههررررم 

بای بای😞😞😞

رفیقم یه حرفی زد خیلی فکرم درگیرش شد😖 میگفت اگه ازدواج کنی مجبوری دور رفیق بازی رو خط بکشی  ...

وا چه ربطی داره 

بستگی داره به طرف مقابل 

هیچ ربطی نداره 

به این چرت و پرت ها توجه نکن