2777
2789
عنوان

جلو افتادن پریود در اقدامم ؟؟؟ نشانه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 18 پست

ناراحتی نداره من شنیدم نشونه ی خوبیه جلو بیافته استرس نداشته باش و عجله نداشته باش ان شالله زود مامان میشی 

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

از من خیلی عقب میندازع .کسی نمیدونه عقب انداخت نشونه چیه ؟ذو ماه هست ک عقب میندازع

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی نداره من شنیدم نشونه ی خوبیه جلو بیافته استرس نداشته باش و عجله نداشته باش ان شالله زود ماما ...

قربونت خدا از دهنت بشنوه منم همینو شتیدم خواستم  از بقبه بپرو مطمعن شم که همه زندگیمو بردن زیر سوال

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🤲♥️
از من خیلی عقب میندازع .کسی نمیدونه عقب انداخت نشونه چیه ؟ذو ماه هست ک عقب میندازع

کلا هورمونا بالاپایین میره عقب جلو میشه ولی یه دکتر 

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃