سلام لطفا راهنمایی کنید من سالی یکبار پریود میشم و بارها رفتم دکتر و سونو دادم مشکلی ندارم فقط چند تا فولیکول ریز داشتم که حتی گفتن لازم به درمان خاصی نیس الان میخواهم اقدام کنم و اگرا خدا بخواهد پسر بهم لطفا بگین چکار کنم
گرمیجات و آجیل و چیزای مقوی بخور و فست فود موادغذایی ناسالم به هیچ وج نخووووور از کیت تخمک گذاری استفاده کن و در آخر ورزش کن حداقل نیم ساعت روزی پیاده روی کن
حتما باید تحت نظر باشید. برای تظیم پریردتون باید دارو مصرف کنید
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم باید تحت نظر دکتر باشی .روز دقیق تخمک گزاریتو بگه که اقدام کن ..من الان ده روزه اقدام هست رفتم سونو گفت فلان روز اقدام کن .فعلا که خبری نیست .۵روز مونده به پریود .علائمم زیاد دارم..ولی نمیدونم هستم یا نه
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.