2777
2789

به نظرم درمورد مادر حرف نزنید

درمورد بچگی حضرت زهرا حرف بزنید و مثلا بگید چجوری مواظب باباش بود و چقدر باباشو دوست داشت که حتی بهش میگفتن ام ابیها 

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی طفلک

آفرین به شعورت

درکل مراعاتشوبکن همیشه

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

خودم هم دانش آموز بودم فقط روز معلم داشتیم 

روز مادری نبود توی مدرسه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یادمه دبیرستان ک بودم

انشا در مورد روز مادر گفتن بنویسیم

یکی از دخترا مامانش از دنیا رفته بود

وسط انشا خوندن ما زد زیر گریه

هنوزم بهش فکر میکنم قلبم درد میگیره

خیلی دلم سوخت براش خییلییی😢

بنظرم اصلا در مورد مادر صحبت نکنید

ب قول یکی از دوستان بیشتر در مورد حضرت زهرا و اینا صحبت کنید...

🐚
همسرم میگه هیچی نگو فقط ولادت حضرت فاطمه رو تبریک بگو ولی اخه دویت ندارم بچه ها فکر کنن بیتفاوت هستم ...

همسرت  راست میگه!

منم یه هم کلاسی داشتم پدر نداشت سعی میکردم جز در صورت نیاز چیزی نگم!

به نظرم درمورد مادر حرف نزنید درمورد بچگی حضرت زهرا حرف بزنید و مثلا بگید چجوری مواظب باباش بود و چ ...

دلیل اسم کاربریتومیگی؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

یادمه روز پدر بود..

یه ماهی بود پدرم فوت شده بود...

هیچکی هیچ حرفی نزد همه مراعات کردن

از دهنه یکی از بچها در رفت گفت چی برا روز پدر گرفتین

وختی دیدم معلممون و بچهای دیع بحثو عوض کردن خیلی خوشحال شدم

لطفن شمام بحثی نکنین درین مورد تو کلاس

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

اصلا راجع بش حرف نزنین.گناه داره.اول بودم یادمه یه روز خانوم یکی از بچه هارو فرستاد دفتر دنبال نمیدوم چی.بعدم وایساد پشت در که یهو درو باز نکنه.گفت فلانی باباش فوت کرده.خدا باباهاتونو حفظ کنه ولی نمیخوام بشنوم هیچکدومتون تا اخر سال حتی یک کلمه راجع به باباهاتون حرف بزنین.الان که فکر میکنم میبینم چقدر کارش خوب بوده

همسرم میگه هیچی نگو فقط ولادت حضرت فاطمه رو تبریک بگو ولی اخه دویت ندارم بچه ها فکر کنن بیتفاوت هستم ...

آره

وبحث وعوض کن