2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نی با موهات کشتی بگیری ک تو اصن بیخیاله زیبایی شو

وااا چرا پیخام واسه عید بزنم اخه میخای شامپو بزنی گیر میکنه یا بهم میخوره

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
وااا چرا پیخام واسه عید بزنم اخه میخای شامپو بزنی گیر میکنه یا بهم میخوره

محکم نشور شامپو هم مستقیم نریز رو سرت. رو دستت بریز یکم آب قاطیش کن بعد آروم بشور یکم سخته. درضمن رو زانو خم شو و بشور 

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
محکم نشور شامپو هم مستقیم نریز رو سرت. رو دستت بریز یکم آب قاطیش کن بعد آروم بشور یکم سخته. درضمن رو ...

باشه عزیزم فقط بافتم خراب نمیشه یا میشه اصلا با شامپو نشورم یه اب خالی بزنم اخه میخام فقط دوهفته عید قشنگ بمونه

کاربر خوشگلخانومم یا دامنارنجی هستم که تعلیق شدم😑     عاشق همه نی نی سایتی های مهربونم🥰🥰
باشه عزیزم فقط بافتم خراب نمیشه یا میشه اصلا با شامپو نشورم یه اب خالی بزنم اخه میخام فقط دوهفته عید ...

ببین خراب ک نه اگ جای خوب بزنی اما وز میشه من مشکلی با وز ندارم. شامپو هفته دوبار کافیه

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃
ببین خراب ک نه اگ جای خوب بزنی اما وز میشه من مشکلی با وز ندارم. شامپو هفته دوبار کافیه

باشه مرسی عزیزم