2777
2789
عنوان

همه دوستام ازم جدا شدن چیکا کنم

842 بازدید | 37 پست

بخدا خیلی آدم خوش اخلاقیم همیشه براشون کادو خریدم تو رنج و سختی و شادی پیششون بودم اما حالا هیچکذوماشون نیستن اصن نمیگن زنده ای یامردی دوست صمیمیم اصن دوماهه پیامم نداده با من ک می‌رفت بیرون استوری نمی‌داشت ولی با بقیه دوستاش ایسنتا رو میپوکونه 😭😭😭😭😭 قرار بود با من بیاد بریم بیرون بریم یه رستورانا شهرمون حالا با یکی دیگه رفته خواهر برادرم ندارم فامیل هم ندارم خیلی تنهام نمی‌دونم چیکار کنم بنظرتون برم دانشگاه دوست خوبی پیدا میکنم ؟ یا چن نفر کددوسسم داشته باشن؟ یه دوست صمیمی ؟ لطفاً از تجربیاتتون بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تنهاییت عادت کن و برات مهم نباشه،البته این نظر و سبک زندگیه منه و ازش راضیم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

وای چقدرررر منی

از تجربم اینو بهت میگم که از دانشگاه واسه ادم دوست در نمیاد. صمیمی شدن با دوستای دانشگاه حماقت محضه. باید رابطه های زیاد و سطحی داشت بگو بخند کردن و همین

و اینکه سن بره بالا مثلا ۲۱ اینا زیاد اهمیت نمیدی به تنها بودن 

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.