2777
2789
عنوان

شوهرم بعداز دعوا زنگ زده مامانمم

269 بازدید | 16 پست

رفته بود سرکار گوشیش اشغال شد هر چی گفتم با کی حرف زدی گف خودش اشغال زده منم شک کردم ک کلا سرکاره یا نه برداشتم زنگ زدم همکارش اونم گف سرکار بوده بعد شوهرم ورداشته زنگ زده مامانمم ک دخترت بهم گیر میده شک داره باهاش صحبت کن نصیحتش کن. بنظرتون زنگ زده ک مامانمم اینا بیان منو ببرن واسه طلاق؟؟؟؟ دوماه پیش مچ خیانتشو گرفتم البته 

بخاطر نام کاربریت نمیتونم باهات حرف بزنم🤨🤣

وقتی ۶سالم بود 👼🏻  بابام سرطان گرفت ب من نمیگفتن اما من خوب میدونستم🥲بابای چهارشونم جلو چشام آب میشد🥺رفتاراش عوض شده بود چند ماه بود خواهر ۶ماهمو بغل نکرده بود🥲چند ماه بود نگام نمیکردم 😔حتی ب راه رفتن ساده امم گیر میداد و دعوام میکرد 🥺ی شب تصمیم گرفتم دوسش نداشته باشم 🥲موقع خواب ک بهش گفتم شب بخیر ✨سرش پایین بود و هیچی نگف🥺سرش داد زدم تو حتی جوابمم نمیدی خوشبحال دوستام چقدر باباهاشون دوسشون دارن 🥺منم دیگه دوست ندارم🥲حتی نگاهمم نکرد 😔صبح ک از خواب پاشدم دیدم هیچکس خونمون نیس فقط خالم و خواهرم بودن ک خواهرم از گریه کبود شده بود (انگار فهمیده بود🥺)خالمم با خودش حرف میزد و میزد ب سرش 🥲وقتی بهم گفتن ک رفتی 🥺شکستم بدم شکستم 😭وقتی تو سرد خونه از دور دیدمش مثل فرشته ها شده بود 👼🏻داشت لبخند میزد 🥺وقتی مامانم گفت بد رفتاریاش و بی محلیاش بخاطر این بود ک از هم راحت دل بکنین 🥲برای بار دوم شکستم🥺 خیلی گریه کردم 😭تا رسیدیم ب خونه 🥲جاش خیلی خالی بود دیگه خونهمون. رنگی نداشت 🥺وقتی ب مامانم گفتم دلم براش تنگ شده 🥲مامانم گریه کرد و از حال رفت (فکر کردم اونم میره پیش بابام)ترسیدم 🥺ب خودم قول دادم ک دیگه بزرگ شم 🥺بچه نباشم😭دیگه گریه نکنم🥺دیگه بغض نکنم 🥲دیگه سراغشو نگیرم 😔دیگه راجبش حرف نزنم🥺میدونی الان چندساله از اون سال ها گذشته و من هنوز سر قولم هستم ولی بعضی وقتا دلم میگیره 🥲بغضم گلومو پاره میکنه 🥺بعضی وقتا دلم اونقدر براش تنگ میشه ک دوست دارم بمیرم 🥺کاش بود مثل دخترای دیگه سر عقد میگفتم با اجازه پدرم بله 🥺کاش بود عروس شدنم رو میدید👰🏻‍♀️کاش......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمم گفته بود تقصیر خودته بدبینش کردی شکاکش کردی شوهرمم گفته بود الان بهش چیزی نگی بزار بین حرفات نصیحتش کن ک کمتر بمن گیر بده من ی گوهی خوردم تموم شد رف الان دارم زندگیمو میسازم دارم پیشرفت میکنم 

مامانمم گفته بود تقصیر خودته بدبینش کردی شکاکش کردی شوهرمم گفته بود الان بهش چیزی نگی بزار بین حرفات ...

خطش ایرانسل هست یا همراه؟ایرانسل من بنداز سابقه تماسشو چک‌کن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

چجوری نام کاربریت تایید شده

اینکه شما بی اعتماد شدی کاملا حق داری و طبیعیه ولی دائم چکش نکن بذار فکر کنه بهش اعتماد داری ولی خدایی نکرده حرکتی چیزی دیدی جدی پیگیری کن، دائم در حال چک کردن نباش چون هم خودتو نابود میکنی هم اگر همسرت واقعا سرش به سنگ خورده باشه و پشیمون شده باشه باعث میشه باز کشیده بشه به سمت این چیزا

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
چقدر سمی  بهتره اساسی مشکل رو حل کنی اینجور که نمیشه دائم چک کنی کسیو  اول خودت و روانت ...

مشکل اینجاست ک الان چند باره مچشو میگیرم و منم بهش اعتمادی ندارمو دائم چکش میکنم