2777
2789

سلام باهم قهریم.

هر دو مقصر بودیم.مشکلم کار من بود ک میگفت رها کن بیا شهر من و من قبول نمیکردم

الان ک من کوتاه اومدم.میگم. رهاش میکنم.

هرچی میگم قانع نمیشه.

میگ مهرتو ببخش.

عروسی هم نمیگیرم.

دل خانوادتم ب دست نمیارم.اخه گفتم بیا خانواده هارو اول دلشونو ب دست بیاریم.

چیکا کنم خانوما.چ دعایی بخونم کوتاه بیاد.

میگ اگ قبول نکنی اینارو تفاهمی جدا بشیم.

خانوادمم از شروطش خبر ندارن.ولی میگن بش برنگرد مارو سنگ رو یخ نکن.اخه من دوسش دارم.

بگید چ دعایی بخونم قانع بشه

پزشک دهکده ام😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زن نمیخواد برده میخاد،ولش کن بره

رفتارش وقتی پیششم خیلی عالیه.

الان لج کرده.میدونم خانوادشم دخیلن 

اخه دوماه قبل عروسی گفتم کارمو ول نمیکنم نمیام😭

پشیمونم چیکا کنم راضی بشه

پزشک دهکده ام😇

ولش کن بزار بره این همش میخواد حرف حرف خودش باشه هر اون بگه بشه این به درد زندگیت نمیخوره انگار برده گرفته جدا شو با کسی ازدواج کن که بفهممت درکت کنه نه این که مثل ارباب برده باهات رفتار کنه

مطمینی با این لجباز بی تربیت زورگو کنترل گر خوشبخت میشی؟چرا به حرف خانوادت گوش نمیکنی؟این مسیر بدون ...

دوسش دارم۳ساله عقدیم.

اخلاقش خوبه 

لج کرده کوتاه نمیاداخه دومین باره سر کارم عروسی رو بهم میزنم

پزشک دهکده ام😇

رفتارش وقتی پیششم خیلی عالیه. الان لج کرده.میدونم خانوادشم دخیلن  اخه دوماه قبل عروسی گفتم کا ...

راضی نگه داشتن به هرقیمتیم خوب نیست اخه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اره عزیزم

ولش کن باباخواستم بگم عقدین مهرتوبزاراجراتاحالش بیادسرجاش ولی ولش کن اگه اونم انقدتورودوست داشته باشه خودش میادمنت کشی شایدم ازسرلجاجت انقدشرط میزاره بران یه مدت ولش کن.

هیچوقت دیگه حال من خوب نمیشه😔
ولش کن بزار بره این همش میخواد حرف حرف خودش باشه هر اون بگه بشه این به درد زندگیت نمیخوره انگار برده ...

مقصر منم بودم 

ک میگ ابرومو بردی دوبار قبل عروسی هی دعوا راه افتاده جشنو کنسل کردی.

الانم اصن کوتاه نمیاد

پزشک دهکده ام😇